سلام دوستان
من هفته هفتم بارداریم هست
امروز باید حتما حتما یه سونو واژینال بدم.
چون از قبل نمی دونستم هیچ جا وقت نگرفتم و الانم هیچ کدوم از سونو های خوب بهم وقت نمیدن.
جایی رو می شناسید که مطمئن باشه.
ممنون
برای دیدن قلب جنین بهت واژینال داده بیا تهرانپارس فلکه اول جراحی محدود گلبرگ دور میدون فلکه اوله. واژینال انجام میده مرده اما پرده میکشه روپات دستیارش که زنه اون برات داخل میزاره دکتر فقط مانیتورو میبینه. فکر کنم از من پنجاه گرفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سونوگرافی بیستون خ فتحی شقاقی خ بیستون دکتر بارتو صباح گلیان 88024423 این معرکست نرخش بالاست بیمه هم قبول نمیکنه
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)
صلواتاتون برای سلامتی بچه تو دلم اثر نکرد و سومین بچه تو شکمم هم از دست دادم 😭😭😭بعد 6ماه بعد از وول وول کردن تو دلم بعداز خرید دامن چین دارو تل و گلسرش منو تنها گذاشت و رفت(خدایاااا میشه دخترمو بهم برگردونییییی من دخترمو میخوام)