2777
2789
عنوان

اگه یه شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 56 پست

منم خیلی به گوشی اعتیاد دارم ، خیلی بده

کتاب رو من جواب نمی‌ده

هر بار کتابی خریدم که موضوعش جذاب بوده بعد از خواندن چند صفحه می رم آخرش رو هم میخونم اگه روحم اقناع شد که هیچ اگه نه تا صبح بیدار می مونم و هرجور شده تموم میکنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم خیلی به گوشی اعتیاد دارم ، خیلی بده کتاب رو من جواب نمی‌ده هر بار کتابی خریدم که موضوعش جذاب ب ...

رمان نخون.دمان همینه من ۸۰۰صفحه رو دوروزه نیخونم.کتاب درسی بگیر دستت.میبینی چجوری عمل میکنه.از صد تا دیازپام قوی تر

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بنظرم خوندن کتاب خوبه

منم بعضی وقتا رمان میخونم خوابم میبره

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
مشکل منم همینه.فقط اینه که این فکرا خودش شروع میشن بدون اجازه من.همشم رمان ترسناکه.قسمت بعدش.توی شب ...

وای رمان سازی هم  برام خیلی ناخوشاینده

چون موضوعش چگونگی برخورد با مرگ عزیزامه آخرشم گریه و درد و آه

رسما خودآزاری دارم

رمان نخون.دمان همینه من ۸۰۰صفحه رو دوروزه نیخونم.کتاب درسی بگیر دستت.میبینی چجوری عمل میکنه.از صد تا ...

بعد از فارغ التحصیلی کتاب درسی دستم نگرفتم کلااز درس فراری شدم😁

اینایی ک میگن کتاب ابزار الات میخوان چراغ مطالعه...یه شوهر که به نور حساس نباشه...ولی خب واقعا بهتری ...

چراغ مطالعه چرا

چراغ خواب بغل تختو روشن کن

اگه نداری هم میتونی دانلودکنیو توگوشیت بخونی😁

من رمان دان کردم توگوشیم میخونم زیادم دمو دستگاه نمیخواد😁😁

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
من آيه الکرسی میخونم تا میگم الله و لا الا... خوابم میبره😁

وای شبی که تاپیک گیلاس قرمز رو در مورد ماوراءالطبیعه خوندم...از ترس هرچی سوره بلد بودم خوندم ولی فایده نداشت آخرش اینقدر گفتم یا علی یا علی یا...که نمی‌دونم کی خوابم برد😅

وای شبی که تاپیک گیلاس قرمز رو در مورد ماوراءالطبیعه خوندم...از ترس هرچی سوره بلد بودم خوندم ولی فای ...

😂😂😂😂😂😂😂

فک کن یا علی یا علی نصف شب

سینه بزن

ای اهل حرم....

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
😂😂😂😂😂😂😂 فک کن یا علی یا علی نصف شب سینه بزن ای اهل حرم....

اینقدر ترسیده بودم که اگه میدونستم با سینه زدن قلبم آروم میشه حتما این کارو هم میکردم

شوهر طفلکیم خواب بود با حرکت لب ولی بی صدا یا علی میگفتم

من صد تا اسم بازیگر میگم .. بعضی وقتا زن بعضی وقتا مرد .. یه وقتایی هم صد تا اسم سریال میگم .. دیگه ...

نابغه ای تووووو.اصلا به فکرم نرسیده بود.ولی خب هیچکی ام نمیشناسم.سرهم رفته ۱۰تا زن ۱۰تا مرد

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙