2777
2789
عنوان

اگه یه شب...

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 56 پست
اينقدر به اين فكر ميكردم كه اگه الان گوشي دستم بود چه كارايي ميكردم تا خوابم ببره!

🤣🤣🤣🤣عاشقی تو.عاشق گوشیت.انیدوارم بهت خیانت نکنه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من انقدر معتادم خدا شاهده الان سه راهی آوردم کنار تختم واسه شار ژ ر گوشی خودمو زدم بهش گوشی مامانمو گرفتم دست نوبتی میزنمشون 

در این حدم من 

تحمل دوری گوشی لپ تاپمو ندارم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
خب من کپه مرگمو نمیدونم کجا بذارم بدونمم کپه مرگم نمیاد بذارمش تو از خواصی

کپه مرگتو بزار رو تختت. خسته باشی کپه مرگت یحوری میاد که ندونی از کجا اومده☺☺😨😨😡

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤
من خیال پردازی می کنم توی ذهنم واسه خودم ی داستان میسازم مثل رمان فردا شبم ک بخوابم از ادامه شب قبل ...

مشکل منم همینه.فقط اینه که این فکرا خودش شروع میشن بدون اجازه من.همشم رمان ترسناکه.قسمت بعدش.توی شب بعد تکرارم داره.حرصم میده😐😐😐

کپه مرگتو بزار رو تختت. خسته باشی کپه مرگت یحوری میاد که ندونی از کجا اومده☺☺😨😨😡

نمیاد.از این سووووو به اون سوووووو.اخرم صبح ک پا میشم یادم نمیاد چرا من اون قسمت خونه خوابیدم.اصلا میدونی فک کنم کپه مرگ ندارم