2777
2789
عنوان

عجیب تر از نی نی سایت متروئه😂

1003 بازدید | 84 پست

امروز از دانشگاه برگشتنی سوار مترو شدم 

بعد یه دختره از این داف پلنگا سوار شد

از این دماغ عملیا گونه پزوتزیا لب بوتاکسیا

موهاشم امبره کرده بود ریخته بود بیرون 

کیف و کفش برند زارا گوشیشم اپل ساعتشم اپل واچ

عطرشم اینقد اصل بود که کل مترو رو پر کرده بود

خلاصه خیلی شیک و مد بود 

بغل دست من نشسته بود بعد دوست پسرش زنگ زد از مکالمه هاشون فهمیدم این دختره جایی بوده که محل کار یا زندگی دوست پسرشم اونجا بوده حالا از اونجا داشته برمیگشته

دوست پسرشم میگفت چرا واینستادی من ببینمت الان از مترو پیاده شو من میام دنبالت

(حالا نپرسید چجوری فهمیدیو این حواشیا چون شلوغ بود دختره چسبیده بود به من حسابیم ولومش بالا بود دختره)

بعد دختره یهو عصبانی شد داد زد

من ۴۰۰ تومن پول مترو دادم حالا پیاده شم؟؟؟

تو ۴۰۰ تومن منو تقبل میکنی؟؟؟

مگه من اینجا سر گنج ننشستم که به خاطر تو ۴۰۰ تومن از اعتبار بلیطم کم بشه همین دیروز ۳تومن شا رژش کردم حالا ۴۰۰ تومنشو الکی سوخت کنم؟

من اگه بخوامم بیام اونجا اول ۴۰۰ تومنمو ازت میگیرم  

اییییینقد تو افق محو شدم که ۳ تا ایستگاه از ایستگاهی که باید پیاده میشدم رد شدم

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون کارارو کرده همه چیش مارک 😂😂😂😂😂

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊

حکایت خیلی هاست تبل تو خالی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋