2777
2789
عنوان

😟😟😟😔😔😔 حالم خیلی بده

168 بازدید | 15 پست

الان از دکتر اومدم . 

بهم گفت تنبلی تخمدان دارم . و برای بچه دار شدن به مشکل برمیخورم ‌. دکتر داخلی بود و من برا معدم رفته بودم و گفت برو دکتر زنان ‌. 

من الان در شرایط بدی ام ‌. این حرف دکتر بیشتر داغونم کرد ‌ . نتونستم به شوهرم بگم دکتر چی گفته . 

دیشب ،امروزظهر، پریشب و هر وقت کنارم باشه جدیدا باهم بحثمون میشه . من خسته شدم . حالا هم مسافرت کاری باید بره ۱۵-۲۰ روز نیست . کنارمم نمیمونه . اصلا نمیفهمه دلتنگی ینی چی . اصلا حواسش به من نیست . خیلی تنهام . خیلی حالم بده . اشکام بند نمیاد ‌. 😢😢😢😭😭😭😭😭 

لعنت به اون زنی که زندگی ارومم را نابود کرد لعنت به همه دوستای شوهرم که اون زن را اوردن تو زندگی من . لعنت به هرچی ادم پسته . خدا چرا صدای منا نمیشنوه ؟؟؟؟ 😢😢😢😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنبلی تخمدان باید درمان بشه منم دکتر گفته دارم تازگی فهمیدم 

اشتهای زیاد  و اعصاب خوردیم مال اون بود 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
چرا  ؟ براش کم گذاشتی ؟؟

یه ساله ازدواج کردم . چند بار ازش پرسیدم گفت ن تو همه کاری برا من میکنی . نمیدونم کاش میدونستم و اون را برطرف میکردم  ولی حرفی نمیزنه

منم همینجورم . ینی درمان میشه؟

درمان که میشه ولی زمان میبره 

ورزش کن حتما 

من خودمم می خوام برم پیلاتس یا ایروبیک واسه سلامتی و روحیه خوبه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
درمان که میشه ولی زمان میبره  ورزش کن حتما  من خودمم می خوام برم پیلاتس یا ایروبیک واسه ...

اتفاقا جدیدا باشگاه میرم . چقدر طول میکشه ؟ کامل برطرف میشه ؟من هیچی درموردش نمیدونم