2777
2789
عنوان

😟😟😟😔😔😔 حالم خیلی بده

168 بازدید | 15 پست

الان از دکتر اومدم . 

بهم گفت تنبلی تخمدان دارم . و برای بچه دار شدن به مشکل برمیخورم ‌. دکتر داخلی بود و من برا معدم رفته بودم و گفت برو دکتر زنان ‌. 

من الان در شرایط بدی ام ‌. این حرف دکتر بیشتر داغونم کرد ‌ . نتونستم به شوهرم بگم دکتر چی گفته . 

دیشب ،امروزظهر، پریشب و هر وقت کنارم باشه جدیدا باهم بحثمون میشه . من خسته شدم . حالا هم مسافرت کاری باید بره ۱۵-۲۰ روز نیست . کنارمم نمیمونه . اصلا نمیفهمه دلتنگی ینی چی . اصلا حواسش به من نیست . خیلی تنهام . خیلی حالم بده . اشکام بند نمیاد ‌. 😢😢😢😭😭😭😭😭 

لعنت به اون زنی که زندگی ارومم را نابود کرد لعنت به همه دوستای شوهرم که اون زن را اوردن تو زندگی من . لعنت به هرچی ادم پسته . خدا چرا صدای منا نمیشنوه ؟؟؟؟ 😢😢😢😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنبلی تخمدان باید درمان بشه منم دکتر گفته دارم تازگی فهمیدم 

اشتهای زیاد  و اعصاب خوردیم مال اون بود 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
چرا  ؟ براش کم گذاشتی ؟؟

یه ساله ازدواج کردم . چند بار ازش پرسیدم گفت ن تو همه کاری برا من میکنی . نمیدونم کاش میدونستم و اون را برطرف میکردم  ولی حرفی نمیزنه

منم همینجورم . ینی درمان میشه؟

درمان که میشه ولی زمان میبره 

ورزش کن حتما 

من خودمم می خوام برم پیلاتس یا ایروبیک واسه سلامتی و روحیه خوبه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
درمان که میشه ولی زمان میبره  ورزش کن حتما  من خودمم می خوام برم پیلاتس یا ایروبیک واسه ...

اتفاقا جدیدا باشگاه میرم . چقدر طول میکشه ؟ کامل برطرف میشه ؟من هیچی درموردش نمیدونم