2777
2789

تا حالا نخوردم، درست هم نکردم

از بین مواد لازمش فقط هویج ندارم، اشکال نداره؟ طعمش بد نمیشه؟ 

میخام برای دوتا دخترام درست کنم، اگه اونجوری که خیلی عالی بشه و خودتون امتحانش کرده باشین رو بهم یاد بدین ممنون میشم

درضمن دختر کوچیکه یک سال شه، براش خوبه؟ مشکل نداره؟ 

قارچ و جعفری داری؟ من با جو پرک درست میکنم خیلی خوب میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

می دونی جو با شیر چه قد سردیش زیاد میشه !!!!

من شاید سالی یه بار بخورم .دل درد میاره 

بدون هویجم خوب نمیشه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جعفری نه، ولی قارچ چرا دارم اگه خوب نمیشه یه وقت دیگر درست کنم؟  ها؟

بهتره جعفری و هوییج توش باشه. خواستی دستورشو بگم بعدا درست کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بعضی ها بدون جعفری هم درست میکنن

به نظر من اساس سوپ شیر خامه و شیر و قارچ شه که با سوپهای دیگه متفاوتش میکنه

بقیه چیزهاش تو سوپ جو هم هست (مرغ و هویج و جو)

خدایا،مرا آن ده که آن به
ممنون میشم عزیزم

مرغو بپز ریش کن. تو آب مرغ جو پرک رو بریز تا یه کم بپزه بعد قارچ و جعفری و هویج  و مرغ رو اضاف کن آبش ک جمع شد 1 تا دو لیوان شیر بریز. بذار حسابی جا بیفته. وقتی کشیدی تو ظرف بهش خامه صبحانه بزن. خیلی خوشمزه میشه ولی برا بچه 1 ساله نمیدونم خوبه یا نه

یعنی برای بچه بده؟ مرسی عزیزم

بد که نیست ولی خیلی سردن هم جو هم شیر 

نفخ زیاد میارن  

من خودم جو خیلی کم میخورم .شیرم همین طور 

بیشترماست میخورم اونم نه زیاد 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .