2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی از راهنماییت گلم

فدات 

اما در مورد آرایشگاه ها تو نت برگ ، همکارم رفته بود میگفت قیمتش ۹۰ تومن بوده با تخفیف ۹ تومن 

میگه رفتم افتضاح بوده 

بعضی چیزا مث این انقد تخفیف جای تعجب داره ....

😁😁😁😁😂😂😂
چرا عزیزم ؟

کالا خریدم یه بار قرار بود پست کنن از اذر تا اسفند طول کشید اخرشم با دعوا و کلی زنگ زدن به پشتیبانی فرستاد 

یه بار نت برگ دکتر پوست خریدم رفتم اونجا گفت باید 30 تومنم بدی کار دکترشم که خوب نبود

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم
چرا

کالا خریدم یه بار قرار بود پست کنن از اذر تا اسفند طول کشید اخرشم با دعوا و کلی زنگ زدن به پشتیبانی فرستاد 

یه بار نت برگ دکتر پوست خریدم رفتم اونجا گفت باید 30 تومنم بدی کار دکترشم که خوب نبود 

مطمینم معجزه خدا نزدیکه ناامید نمیشم    میشه یه صلوات واسه حاجت دلم بفرستی ؟؟ممنونم

میوه خشک و لواشک و عسل طبیعی شیره انگور و ییری محصولات دیگه اگر خواستین من در خدمتتون هستم.ارسال میکنم درب منزلتون و تا لحظه اخر کنارتون هستیم 

09157112469

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk
کالا خریدم یه بار قرار بود پست کنن از اذر تا اسفند طول کشید اخرشم با دعوا و کلی زنگ زدن به پشتیبانی ...

من توهم میزنم فک میکنم خرید کنم برای جایی میرم اونجا میگن پول بده ضایع میشم اعتماد نمیکنم

من توهم میزنم فک میکنم خرید کنم برای جایی میرم اونجا میگن پول بده ضایع میشم اعتماد نمیکنم

دقیقا همینه پول اضافه میگیرن 

بله من استفاده کردم عکاسی رو رفتم خوب بوده آرایشگاه عالی بوده کار نسبت به قیمت و بلیط یه جای دیدنی هم گرفتم و اونم راضی بودم البته بگما من قبل خرید تلفنی باهاشون صحبت کردم که مطمئن بشم کاری که می‌خوام درست و در روزش انجام بشه و پول اضافه تر هم نخوان که اوکی بوده و منم خریدم

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....