2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من بعد از سريال گيم اف ترونز سريال بريكينك بد رو معرفي ميكنم. ارزش ديدن داره واقعا. سريال صد خوبه؟ چ ...

بریکینگ بد هم قشنگه من اولاشو دیدم اما نمیدونم چرا خوشم نیومد 😓 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
من بعد از سريال گيم اف ترونز سريال بريكينك بد رو معرفي ميكنم. ارزش ديدن داره واقعا. سريال صد خوبه؟ چ ...

صد عالیه

5 فصل اومده

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
😂خا بذار هر وقت بلند شدم میرم اسمشو میخونم 😂😂اذیت میشم دو متر برم اونور 

من از صبح تشنمه خستم نشد برم آب بخورم ۴ لیوان چایی خوردم کتری قوری نزدیکمن 

فقط نگران مثانمم که بخواد همراهی نکنه من واقعا نمیتونم برم دسشویی 😭😭 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
دخترا تا اومدن فصل هشت گیم اف ترونز سریال 100 رو ببینید یه کمم فیلم سینمایی معرفی کنید. من خوره فیل ...

۱۰۰راجع به چیه

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
عزیزم من مودم ندارم بانت گوشی خیلی حجمم میره؟؟البته من این سریالو دیدم دلم میخواد دارک میررو ببینم

بلك ميرر منظورته؟ عاليه عاليييييي. هر قسمتش مثل يه فيلم سينمايي و مستقله داستانش

الحمدلله حمداً كثيراً...
عزیزم من مودم ندارم بانت گوشی خیلی حجمم میره؟؟البته من این سریالو دیدم دلم میخواد دارک میررو ببینم

حجمش بالاس گلم واقعا . دارک رو من ندیدم راستش 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
من از صبح تشنمه خستم نشد برم آب بخورم ۴ لیوان چایی خوردم کتری قوری نزدیکمن  فقط نگران مثانمم ک ...

😂😂😂خوبه دسشوری تو خونست اگه میخواستی 20متر بری اونورتر چه میکردی 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
بلك ميرر منظورته؟ عاليه عاليييييي. هر قسمتش مثل يه فيلم سينمايي و مستقله داستانش

بله تعریفشو زیاد شنیدم.

وایکینگ که ندیدم ،واکینگ دد واقعا قشنگه من از سال فکر کنم 90دارم میبینمش واقعا عالیه ،از اولشم جذب م ...

واكينگ دد ترسناك نيست؟ آخه خيلي تو خونه تنهام نميخوام توهم بزنم بترسم😂

الحمدلله حمداً كثيراً...
😂😂😂خوبه دسشوری تو خونست اگه میخواستی 20متر بری اونورتر چه میکردی 

دسشویی تو خونس هیچ من اونقدر خستم توالت فرنگی فقط میرم 😕😕 

گلاب به رو همتون 😂😂 

واكينگ دد ترسناك نيست؟ آخه خيلي تو خونه تنهام نميخوام توهم بزنم بترسم😂

واکینگ دد مگه زامبیا نیستن ؟زامبی ترس نداره که

۱۰۰راجع به چیه

100 سال بعد از یه جنگ هسته ای که منجر به نابودی زمین شده بوده ساکنان یه ایستگاه فضایی به نام آرک 100 نفر از جوانان بزهکار رو میفرستند زمین. و بچه ها متوجه میشند با چیزای عجیبی رو به رو هستند. ریتم تند و مهیج و دلهره آوری داره...

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش