2777
2789
جنگ حرام زاده ها و اون قسمت که وحشیا به دیوار حمله می کنن و داس رو می ندازن خیلی دوس داشتم

نه دقیقا من عاشق قسمت آخرم که ارتش مردگان فهمیدن بین جان اسنو و خودشون سفت شده یخها و رفتن بهشون حمله کردن... من مردم از استرس

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨

برم دانشگاه درست میشم باز 😂😂 یکم زیادی خسته میشم فقط مولتی ویتامین خوب سراغ نداری 

😂😂چرا دکی یه مولتی ویتامین برام نوشته ،مخی قرضی بدم?! 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂چرا دکی یه مولتی ویتامین برام نوشته ،مخی قرضی بدم?! 

ن بابا زحمتت میشه اسمشه بگو میگیرم خیلی فشار کاری رومه لا مصب 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
واكينگ دد خوبه؟  وايكينگها رو نديدين؟ من سريال خوب ميخوام كه از همون اول جذبم كنه

وایکینگ که ندیدم ،واکینگ دد واقعا قشنگه من از سال فکر کنم 90دارم میبینمش واقعا عالیه ،از اولشم جذب میشی و سریال 100هم قشنگه اونم ببین

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
دخترا تا اومدن فصل هشت گیم اف ترونز سریال 100 رو ببینید یه کمم فیلم سینمایی معرفی کنید. من خوره فیل ...

من بعد از سريال گيم اف ترونز سريال بريكينك بد رو معرفي ميكنم. ارزش ديدن داره واقعا. سريال صد خوبه؟ چند فصل اومده ازش؟

الحمدلله حمداً كثيراً...
ن بابا زحمتت میشه اسمشه بگو میگیرم خیلی فشار کاری رومه لا مصب 

😂خا بذار هر وقت بلند شدم میرم اسمشو میخونم 😂😂اذیت میشم دو متر برم اونور 

کانالا دارن با زیر نویس و بدون سانسور 😎😎

عزیزم من مودم ندارم بانت گوشی خیلی حجمم میره؟؟البته من این سریالو دیدم دلم میخواد دارک میررو ببینم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56