2777
2789
واكينگ دد ترسناك نيست؟ آخه خيلي تو خونه تنهام نميخوام توهم بزنم بترسم😂

😄😄تنها نبین اگه یکم روحیه ت حساسه،ترسناک نیست بیشتر چندشیه ،زامبی میاد نصف طرفو میخوره خون میپاشه از گردنش بیرون😂😂تا این حد هست

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

100 سال بعد از یه جنگ هسته ای که منجر به نابودی زمین شده بوده ساکنان یه ایستگاه فضایی به نام آرک 100 ...

وای چه باحاله.چه ایده های خفنی

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
برا ديدن بلك ميرر اصلا شك نكن پشيمون نميشي. از يه ديد متفاوتي تكنولوژي رو نشون ميده تو هر قسمت

سی دیشو بخرم؟تو اینستا دارن

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
😄😄تنها نبین اگه یکم روحیه ت حساسه،ترسناک نیست بیشتر چندشیه ،زامبی میاد نصف طرفو میخوره خون میپاشه ...

نه خون و اين چيزا چندشم نميشه. از اينا نباشه يهو غافلگيري حمله ميكنن و استرس بده بهم😁

سريال صد راجع به چيه؟

الحمدلله حمداً كثيراً...
دسشویی تو خونس هیچ من اونقدر خستم توالت فرنگی فقط میرم 😕😕  گلاب به رو همتون 😂😂

😂😂تو نمونه ای،ضرب نخوری 😄😄

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
😂😂تو نمونه ای،ضرب نخوری 😄😄

خیلیا خواستن بزننم زمین ولی نمیدونن بزنن زمین هوا میره 😂😂 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
نه خون و اين چيزا چندشم نميشه. از اينا نباشه يهو غافلگيري حمله ميكنن و استرس بده بهم😁 سريال صد راج ...

نه قشنگه ببین حالا یکمم استرس برات خوبه 😄سریال صد هم ببین ،بالا یکی از بچه ها موضوعشو گفته

خیلیا خواستن بزننم زمین ولی نمیدونن بزنن زمین هوا میره 😂😂 

😄این حجم از خستگی رو از کجا میاری

من نديدم كه گفتم نكنه حمله هاي ناگهاني و دلهره آور داشته باشن😂

داره داره😄