2777
2789

ی استاد عوضی داشتم لج کرد ... منو ترم اول انداخت ...چون خیلیا رو انداخته بود یکی از بچه ها تو خیابون دیده بودش کتکش زده بود ... گفته بود از طرف اونای که الکی بهشون نمره ندادی  

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد نه... با استادام خوب بودم. ولی یه دبیر داشتم. اونم لج نکرده بود...هدفش یه چیز دیگه بود!   به هر ترفندی که شده نمره مو کم کرد که مجبور بشم یه ترم دیگه سر کلاسش بمونم. منم ترم بعد اون درس رو به عنوان دانش آموز مهمان رفتم یه دبیرستان دیگه. ضایع شد!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

تو همه دانشگاهها هستن عکس العمل من سکوت کامل و تحریک نکردنشونه. یک خانم دکتر زشت و جیغجیغو بود فقط با دانشجوها دعوا میکرد منکه لحنشو طی کار دونفره دیدم ساکت شدم تا اونروز بگذره. اولش هی از رو عادت به من میگفت چرا با من یکی بدو میکنی چرا داد میزنی چرا وسط حرف استاد میپری چرا انقدر پررویی... بعد دید من کلا سایلنتم دیگه نتونست ادامه بده و اونهم ساکت شد

چه طوری    

ترمای اول بابای خدابیامرزم مریض بود بیمارستان منم تاصبح بالاسرش بودم نشدخوب بخونم منوانداخت بعد گفته بود بهش بگید بیاد دفترم منم هیچوقت واسه نمره نمیرفتم پیش استادارفتم پیشش گفت چرا کم شدی حالا من سیزده ایناگرفته بودم گفتم اینجوری بود نشد بخونم گفت بابات مهمتربود یا درست گفتم صددرصد بابام گفت پس منم یه نمره بهت میدم مشروط شی گفتم بقیه نمیره هام اینقدر خوب هست مشروط نشم اخرش بهم سه داده بود نکبت ترم اخر مراقب سرجاسه بود مام استاد گفته بود اپن بوک بچه ها جزوه و کتاب اورده بودن من یه برگه کاغذ تو ردیف یه گروه دیگه بود شماره صندلیم اومد بالا سرم منم کاغذمو زود قایم کردم گفت چیکارمیکنی گفتم اومدم رستوران دارم ناهارمیخورم نمیبینی گفت الان نشونت میدم رفت رییس اموزشو اورد گفت تقلب میکنه منم خودمو زدم مظلومیت گفتم هرچی بهش توضیح میدم اپن بوکه نمیفهمه جلو اینهمه ادم تحقیرم کرده و خلاصه کولی بازی مجبورش کردن ازم معذرت بخاد جلو همه.هی یادش بخیر الانم بتونم حال قوم شوهرو بگیرم عالیه🤣🤣🤣

بلاهای دیگم سرش دراوردم زیاده ولی اینکه مجبور شد بااون همه غرورش و خودخواهیش جلو اونهمه دانش اموز بگ ...

بد   کرده واقعا ۱۳ رو داده ۳  خوب حالشو جا اووردی:-)به امیدپیروزی بعدی

مشکل گشا خداس💖