2777
2789

خواب دیدم یکی از پسرای فامیل هی سعی میکرد توجه منو جلب کنه، منم هی بی محلی میکردم. کارای مسخره میکردم که بدش بیاد ازم😒

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

شما روحت بش پا نداده الان جسمت با روحت قهره

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دانشگاه من نزدیک خونه ایناست.مادرشم هفته ای چند بار میگه بیا خونمون. من هر بار هی گفتم میام، چون با دخترش دوستم ولی وقت نکردم فعلا 

کیا موافقن یه تاپیک بزنم کارای جاری پلیدم بگم یکم فحشش بدین روحم شاد شه😂

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
😂😂😂😂😂  نه بابا خوشم نمیاد ازش

اعتراف کن جمع خودمونیه...چون میگن ب هر چی در طول روز فک کنی شب خوابشو میبینی😂

کیا موافقن یه تاپیک بزنم کارای جاری پلیدم بگم یکم فحشش بدین روحم شاد شه😂

من 🙋 فقط فحش نمیدم فقط نگاه میکنم😂😂😂

اعتراف کن جمع خودمونیه...چون میگن ب هر چی در طول روز فک کنی شب خوابشو میبینی😂

نه به این فکر نکرده بودم اصلا😂😂😂 قیافش به زور یادمه

خاله اش بچه که بودیم میگفت عروس ما میشی من روم نمیشد چیزی بگم فقط نگاش میکردم،بعدا به مامانم میگفتم من بمیرمم زن این نمیشم😁

من 🙋 فقط فحش نمیدم فقط نگاه میکنم😂😂😂

منظرش باشین جنجالی ترین تاپیک جاری ماتحت سووووووز..یا ماجراهای من جاری میمونم😐

نه به این فکر نکرده بودم اصلا😂😂😂 قیافش به زور یادمه خاله اش بچه که بودیم میگفت عروس ما میشی من ر ...

همون دیگه توـضمیر ناخوداگاهت مونده مواظب باش میگن از هر چی بدت میاد سرت میاد بش فک نکن😂😂😂😂