دست و پا پریدن تو خواب بخاطر. سابقه حس افتادن یا پرت شدن از جایی هست تا جاییکه اطلاع دارم و بچه هایی که بالا پرتابشون میکنن هم چون این حس ترس از افتادن و پرتاب شدن رو تجربه کردن تو ناخودآگاهشون ثبت شده و تو خواب بصورت غیر ارادی خودش رو نشون میده
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
نه ۲ سالشه . کم پیش میاد . خیییلی جلفه و همش در حال بازی کردنه
پس بخاطر همون بازیگوشیها شه😁همه همینطورین منم که الآن بیست و اندی سالمه یکهو گاهی دستم یا پام میپره بخصوص وقتی خواب میبینم از پله یا جایی میفتم همه بخاطر همون تجربه افتادن ها و اینها هست
دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
نه بابا تشنج که این شکلی نیست من یکبار تو اتوبوس بودم خانومها تشنج کرد سرش بیاختیار پرتاب میشد چپ و راست یعنی تکونهای شدید ها اگر سرش رو نمی گرفتن احتمال داشت بخوره به پنجره بشکنه کل بدنش هم بالا پایین می پرید و نفسش اصلا بالا نمیومد و بعد که به حالش آوردن بنده خدا میگفت خودم اصلا متوجه این حالتها نشدم