2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست و پا پریدن تو خواب بخاطر. سابقه حس افتادن یا پرت شدن از جایی هست تا جاییکه اطلاع دارم و بچه هایی که بالا پرتابشون میکنن هم چون این حس ترس از افتادن و پرتاب شدن رو تجربه کردن تو ناخودآگاهشون ثبت شده و تو خواب بصورت غیر ارادی خودش رو نشون میده

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
بله طبیعی .بچه خواب میبینه . وا کنش نشون میده .من پسرم 11 سالشه تو خواب دستاش رو بعضی وقتها بالا میگ ...

نه اینجوری نیست ناخن هاش و یک کمی دستاش و پاهاش میپره

خدایا ، دست همممه ی دزدای بیت المالو رو کن   
نه ۲ سالشه . کم پیش میاد . خیییلی جلفه و همش در حال بازی کردنه

پس بخاطر همون بازیگوشی‌ها شه😁همه همینطورین منم که الآن بیست و اندی سالمه یکهو گاهی دستم یا پام میپره بخصوص وقتی خواب میبینم از پله یا جایی میفتم همه بخاطر همون تجربه افتادن ها و اینها هست

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
پسرم منم اینجوری بود مشکل خاصی نیست البته قدیمی هااعتقاددارن که یه ترسی هست توبچه که بادعاباید رفعش ...

خدا کنه چیزی نباشه میگم نکنه تشنج باشه . وای نه

خدایا ، دست همممه ی دزدای بیت المالو رو کن   
نه اینجوری نیست ناخن هاش و یک کمی دستاش و پاهاش میپره

همسر منم همینطورن 😂 میخوام متوجه بشم واقعا خوابن یا نه از همین پریدنهای انگشتاشون متوجه میشم واقعا خوابن

خدا کنه چیزی نباشه میگم نکنه تشنج باشه . وای نه

نه بابا تشنج که این شکلی نیست من یکبار تو اتوبوس بودم خانومها تشنج کرد سرش بی‌اختیار پرتاب میشد چپ و راست یعنی تکونهای شدید ها اگر سرش رو نمی گرفتن احتمال داشت بخوره به پنجره بشکنه کل بدنش هم بالا پایین می پرید و نفسش اصلا بالا نمیومد و بعد که به حالش آوردن بنده خدا میگفت خودم اصلا متوجه این حالتها نشدم