2777
2789
عنوان

سونو هفته 7

506 بازدید | 38 پست

خانم ها خبر خوب . 

رفتم سونو دیروز 7 هفته و 6 روزم بود نی نی جون و دیدم قلبشم تشکیل شده بود . 

فقط بهتون بگم اصلا به خودتون استرس راه ندید . من تو 5 هفته و 6 هفته سونو واژینال رفتم خیلی بهم استرس دادو احتمال پوچ داد و اصلا دیوونم کرد 2 هفته فقط کارم شده بود گریه و زاری و غصه و نذر و نیاز و دعا... ولی خدا کمکم کرد و تونستم ارامشم و به دست بیارم . 

تنها کاری که میتونیم بهتون پیشنهاد بدم اینه که زود نرید سونو که اینجوری مثل من بهتون استرس وارد نکنن. البته که دکتری که سونو میکرد خیلی نامرد و بداخلاق بود . 

ولی خووب خدا روشکر که دیدمش دیروز با 1 دکتر مهربووووووووون

ما  3 تا   

به سلامتی دنیا بیاد انشالله😍

من یه سقط پوچ داشتم 6 ماه قبل! خیییلی سخت بود

این ماه اولین اقداممه بعدش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر. آره خیلی عجیبه دکترا اینجوری  زود نتیجه گیری بد میکنن چون تجربه تشکیلشو تو هفته های بالاتر داشتن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

خدارو شکر عزیزم ان شالله صحیحو سالم به دنیا بیاد برای حاجته منم دعا کن

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

به سلامتی عزییییزم❤️❤️❤️

عزیزم آخرین پری چندم بوده که دیروز رفتی خداروشکر نتیجه گرفتی؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
من هفته پیش ۵ هفته و ۵ روزم بود رفتم سونو فقط ساک مشاهده شده. جنین و مایع زرد نبود... همش میگم نکنه ...

نگران نباش . منم 5 هفته فقط ساک بود وکیسهه زرده . 7 هفته اوکی بود   

ما  3 تا   
به سلامتی دنیا بیاد انشالله😍 من یه سقط پوچ داشتم 6 ماه قبل! خیییلی سخت بود این ماه اولین اقداممه ...

عزیزم انشالله این ماه نتیجه میگیری🌺

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
خداروشکر. آره خیلی عجیبه دکترا اینجوری  زود نتیجه گیری بد میکنن چون تجربه تشکیلشو تو هفته های ب ...

من دکترم همش میگفت انشالله تشکیل میشه و اینا ولی اونی که سونو کرد واقعا 1 جوری ممطمین جحرف زد که دیوونم کرد خدا ازش نگذره فقط همین

ما  3 تا