2777
2789
عنوان

سونو هفته 7

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 38 پست
به سلامتی دنیا بیاد انشالله😍 من یه سقط پوچ داشتم 6 ماه قبل! خیییلی سخت بود این ماه اولین اقداممه ...

عزیزم . انشالله که به حق این ماه عزیز نتیجه میگیری . 

ما  3 تا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو هنوز دکتر سونو نداده امروز ۸ هفته تمام هست کلی استرس دارم گفته هفته بعد بیا ولی میخوام چهارشنبه برم چون هیچ علامتی ندارم همش فک میکنم پوچه، ببخشید بتای شما چند بود؟

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
منو هنوز دکتر سونو نداده امروز ۸ هفته تمام هست کلی استرس دارم گفته هفته بعد بیا ولی میخوام چهارشنبه ...

من 4 روز بعد از موعد زده بود بتا بالای 200 

انشالله که تشکیل شده . منم انقدر تلقین کرده بودن همه ی علایم و از دستداده بودم . ولی رفتم و اوکی بود اصلا نگران نباش عزیزم 

ما  3 تا   
من تو 5 هفته که رفتم سونو بهم میگفت 6 هفته و 4 روزی . هر چی میگفتم نمیشه هیچحوری این زمان . م

تهوع داشتی عزیزم؟بتات چند بود

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اره داشتم . من فقط 4 روز بعد از موعد بتا دادم زده بود بیشتر از 200 

به سلامتی عزیزم

بهت تیتر بتا (عدد دقیق بتا )رو نداده فقط گفته بارداری یا نه 

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
داشتم تهوع ولی نه خیلی شدید// کم

تهوع من خیلی زیاده 

بدن با بدن فرق میکنه دیگه دوستم☺️☺️😍

عزیزم انشالله این ماه نتیجه میگیری🌺

ممنون😊

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عزیزم . انشالله که به حق این ماه عزیز نتیجه میگیری . 

ممنون!  انشاالله

4 شب پشت سر هم آمپول دردناک hmg زدم و بعدش هم Hcg!  

خیلی وحشتناک بود امیدوارم تکرار نشه! 

دکترم آسپرین داد گفت به تشکیل شدن قلب کمک میکنه، اگه باردار شی هماتوم هم نمیگیری! 

فعلا که امیدوارم تا حدودی علائم هم دارم، 10 مهر Hcg زدم، 14روز بعدش مشخص میشه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️