2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

دخترا قدر شوهراتونو بدونید سر نمیدونم کادو و تو ب من نگفتی بوس بوس شب بخیر و اینا دعوا نکنید و فکر طلاق نیفتید...باید خداروشکر کنیم ک شوهرامون سالمن ...با اخلاقن... اهل خیانت نیستن.دست بزن ندارن و...

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

یه راهنمایی هم ب من بکنید , پارسال شوهرم تو محل کارش با یکی از همکارای خانوم رابطه تلگرامی داشت ک هنوزم نفهمیدم در چ حد بوده با کلی معذرت خواهی از اشتباهش گذشتم و ب زندگیم ادامه دادم ولی همش فکرم خراب بود دیگه حتی ب محل کارشون هم اعتماد نداشتم بعد چندوقت بهم گف ک سر یسری مسائل خانومارو اخراج کردن فقط آقایون کار میکنن اعتماد ب حرفش واسم سخت بود ولی خب چاره ای نداشتم باید باور میکردم هیچ راهی نبود ک بفهمم راست میگه یا دروغ تا اینکه امشب ب طریقی از حرف یکی از همکاراش متوجه شدم ک هنوز همکار خانوم دارن وقتی ام ک شبکار میشه فکرم خرابه الان داغونم خوابم نمیبره اگه واقعا ریگی تو کفشش نیست چرا پنهون کرده چرا دروغ گفت , بنظرتون صبح ک اومد خونه چیکار کنم  

من به کسایی احترام میزارم که لیاقتشو دارن، نه کسایی که انتظارشو دارن😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مادرشوهرت شوخی کرده..کلا ما عروساحرفای مادر شوهرارو بد برداشت میکنیم .شاید اگ اون حرفو مادور خودمون بزنه ناراحت نشیم ولی مادرشوهر میگ جبهه میگیرم.یکم برای ارامش خودمونم ک شده عینک خوش بینی بزنیم و نیمه پر لیوان بیینیم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
یه راهنمایی هم ب من بکنید , پارسال شوهرم تو محل کارش با یکی از همکارای خانوم رابطه تلگرامی داشت ک هن ...

شاید برای اینک خیال شما رو راحت کنه همچین دروغه گفته....شاید همکارش دروغ گفته....خیلی شاید ها وجود داره ک باید مطمئن شد. ب نظرم فعلا هیچ چیزی ب روش نیار چون روتون ب هم باز میشه

شاید برای اینک خیال شما رو راحت کنه همچین دروغه گفته....شاید همکارش دروغ گفته....خیلی شاید ها وجود د ...

همکارش نفهمید ک من خانوم اونم , با یه هویت جعلی و کلی دروغ زیر زبونش و کشیدم حتی اگه یه درصد حرف همکارش درست باشه هیچ دلیلی قانع کننده نیس برای پنهون کاری و دروغی ک گفته

همکارش نفهمید ک من خانوم اونم , با یه هویت جعلی و کلی دروغ زیر زبونش و کشیدم حتی اگه یه درصد حرف همک ...

تو اون مدت ک واضح میدونستی ک با همکار خانمش در ارتباط بوده خیلی بهش گیر میدادی ?

تو اون مدت ک واضح میدونستی ک با همکار خانمش در ارتباط بوده خیلی بهش گیر میدادی ?

نه خب ازش پرسیدم چرا انقد سرت تو گوشیه اصلا برام وقت نمیزاری ک یهو اتفاقی دیدم داره با یه خانوم چت میکنه ک گذری چتاشون و دیدم متوجه شدم همکارشه چتشون هم اصلا کاری نبود

نه خب ازش پرسیدم چرا انقد سرت تو گوشیه اصلا برام وقت نمیزاری ک یهو اتفاقی دیدم داره با یه خانوم چت م ...

عزیزم چتاشون صمیمی بود منظورم ارتباط عاطفی کلامی هست یا معمولی بود مثل دوست اجتماعی؟؟؟