2777
2789
عنوان

دلم گرفته

221 بازدید | 22 پست

خيلي دلم گرفته،امشب تولدم بود،نامزدم يه تولدي كه اصلا در شان من نبودو برام گرفت،خيلي معمولي با يه كادوي در پيت،شبش كه اومد منو برسونه گفتم بريم يكم قدم بزنيم يه ٢ مين راه رفتيمو تهش گفت سرده بريم،خيلي بيذوقه🙂زنگ زدم شب بهش ديدم يه خالي بست كه بماند ٤ شاخ شدم راجب يه موضوعي،دوباره تو خونشون من پام شكستع ننش هي تيكه ميندازه ميگه چقد ضعيفي چقد شكننده اي پس فردا شوهرت بزنتت ميخواي چيكار كني منم فقط ميخندم

خيلي سعي كدرم بهم بزنم خيليا تقريبا هروز اما دوسش دارم از طرفيم ابروم ميزه بهم بزنم

ولي ديونن خانوادگي

اينم بگم خيلي خواستم بهم بزنم اما خود نامزدم نميذاره ميگه دليل قانع كننده بيار

نميتونم بگم تو زورگويي نميتونم بگم ااز خانوادت متنفرم،نمتونم ثابت كنم كه دروغگوهه،خيلي از زندگيم بدم مياد پيش مشاورم مسرم ميگه بخاطر سن كمهته٢٢ سالمه.نميدونم خسته شدم

به نامزدت چه به خانوادت بگو دیگه راهش ندن تمام

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

عزیزم حالا کادو چی خریده بود که خورد تو ذوقت؟

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم22سالمه دقیقا مشکل تورو دارم حتی بدتر از تو یه تایپیک زدم وقت کردی بخون , شرایط های بدتر از توام هست ولی بعد عقد واقعا ادم نمیدونه بمونه زندگی کنه یا جدا بشه

من به کسایی احترام میزارم که لیاقتشو دارن، نه کسایی که انتظارشو دارن😊
به نامزدت چه به خانوادت بگو دیگه راهش ندن تمام

يهروز دعوام شد اومد دم درمون زنگ همشايه رو زد درو باز كردن اومد بالا هي زنگ من نرفتم ولي خواهرم گفت زشته ففاميله ادم باش رفت خودش باز كرد گفت برو بهم بزن ولي نه با بيابرويي

عزیزم باور کن منم نامزد بودم اینجور بودم جوری ک ی بار انقد گریه کردم داد زدم سرش ک منو طلاق بده اما اونم میگفت دلیل قانع کننده بیار. تا اینکه عروسی کردیم باور کن ب اون کارام الان میخندم چون دورین از هم بهانه میگیری باور کن همینه مادرشوهرتم اونجور گفت باید میگفتی مگه من شوهرم کردم ک کتک بخورم دستی ک بخواد روم بلند بشه رو میشکنم از الان جمعشون کن نخند ب روشون ک پرو میشن 

عزیزم شاید توان مالیش همونقدر بود ک کادو خریده و تولد گرفته..مثلا من همسرم پارسال برام پنج تا النگو خرید امسال روز تولدم فقط لباس با توجه ب شرایط مالیمون

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

خوب راس میگه به گدرو مادرت بگو نمیخوامش دلایلتم بگو

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
عزیزم باور کن منم نامزد بودم اینجور بودم جوری ک ی بار انقد گریه کردم داد زدم سرش ک منو طلاق بده اما ...

من بيزبونم،از طرفي ٢ بار اين حرفو زد كه نامزدم بار اول گفت حالا من قول ميدم كتكش نزنم كه لال شدن

منم22سالمه دقیقا مشکل تورو دارم حتی بدتر از تو یه تایپیک زدم وقت کردی بخون , شرایط های بدتر از توام ...

خيلي پشيمونم من عقد نكردم اما نامزدم بيخال نميشه هربارم ميگه دفعه اخرت باشها تهديدم ميكنه كه بار ديگه بگي ميزلرم بري اما هربار همينه

خيلي پشيمونم من عقد نكردم اما نامزدم بيخال نميشه هربارم ميگه دفعه اخرت باشها تهديدم ميكنه كه بار ديگ ...

بمیرم واسه خودمون ک هر بلایی سرمون میارن , هر غلطی میکنن نمیتونیم از حق خودمون دفاع کنیم

من به کسایی احترام میزارم که لیاقتشو دارن، نه کسایی که انتظارشو دارن😊
من بيزبونم،از طرفي ٢ بار اين حرفو زد كه نامزدم بار اول گفت حالا من قول ميدم كتكش نزنم كه لال شدن

منم اولش بی زبون بودم مث تو ب حرفاشون لبخندمیزدم ولی دیدم نمیشه پرو میشن الان هرچی میگن جوابشونو میدم شده باشه چیزی یادم نیاد ولی ی کلمه جوابشونو میدم. ولی ب فکر طلاق اینا نباش چون دوران عقد یکم حساس میشین نسبت ب هم ک بعد عروسی درست میشه شوهرتم باز معرفت داشته ی چی حتی بی ارزش خریده.باز ازش تشکر کن  ک ب یادت بوده‌