2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 22 پست

دخترا قدر شوهراتونو بدونید سر نمیدونم کادو و تو ب من نگفتی بوس بوس شب بخیر و اینا دعوا نکنید و فکر طلاق نیفتید...باید خداروشکر کنیم ک شوهرامون سالمن ...با اخلاقن... اهل خیانت نیستن.دست بزن ندارن و...

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘

یه راهنمایی هم ب من بکنید , پارسال شوهرم تو محل کارش با یکی از همکارای خانوم رابطه تلگرامی داشت ک هنوزم نفهمیدم در چ حد بوده با کلی معذرت خواهی از اشتباهش گذشتم و ب زندگیم ادامه دادم ولی همش فکرم خراب بود دیگه حتی ب محل کارشون هم اعتماد نداشتم بعد چندوقت بهم گف ک سر یسری مسائل خانومارو اخراج کردن فقط آقایون کار میکنن اعتماد ب حرفش واسم سخت بود ولی خب چاره ای نداشتم باید باور میکردم هیچ راهی نبود ک بفهمم راست میگه یا دروغ تا اینکه امشب ب طریقی از حرف یکی از همکاراش متوجه شدم ک هنوز همکار خانوم دارن وقتی ام ک شبکار میشه فکرم خرابه الان داغونم خوابم نمیبره اگه واقعا ریگی تو کفشش نیست چرا پنهون کرده چرا دروغ گفت , بنظرتون صبح ک اومد خونه چیکار کنم  

من به کسایی احترام میزارم که لیاقتشو دارن، نه کسایی که انتظارشو دارن😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید مادرشوهرت شوخی کرده..کلا ما عروساحرفای مادر شوهرارو بد برداشت میکنیم .شاید اگ اون حرفو مادور خودمون بزنه ناراحت نشیم ولی مادرشوهر میگ جبهه میگیرم.یکم برای ارامش خودمونم ک شده عینک خوش بینی بزنیم و نیمه پر لیوان بیینیم

وای دلم ضعف میره برای تیکر بارداری😰 خدایا امیدوارم نا امیدم نکن...ی صلوات مهمونم میکنید لطفا😥😘
یه راهنمایی هم ب من بکنید , پارسال شوهرم تو محل کارش با یکی از همکارای خانوم رابطه تلگرامی داشت ک هن ...

شاید برای اینک خیال شما رو راحت کنه همچین دروغه گفته....شاید همکارش دروغ گفته....خیلی شاید ها وجود داره ک باید مطمئن شد. ب نظرم فعلا هیچ چیزی ب روش نیار چون روتون ب هم باز میشه

شاید برای اینک خیال شما رو راحت کنه همچین دروغه گفته....شاید همکارش دروغ گفته....خیلی شاید ها وجود د ...

همکارش نفهمید ک من خانوم اونم , با یه هویت جعلی و کلی دروغ زیر زبونش و کشیدم حتی اگه یه درصد حرف همکارش درست باشه هیچ دلیلی قانع کننده نیس برای پنهون کاری و دروغی ک گفته

همکارش نفهمید ک من خانوم اونم , با یه هویت جعلی و کلی دروغ زیر زبونش و کشیدم حتی اگه یه درصد حرف همک ...

تو اون مدت ک واضح میدونستی ک با همکار خانمش در ارتباط بوده خیلی بهش گیر میدادی ?

تو اون مدت ک واضح میدونستی ک با همکار خانمش در ارتباط بوده خیلی بهش گیر میدادی ?

نه خب ازش پرسیدم چرا انقد سرت تو گوشیه اصلا برام وقت نمیزاری ک یهو اتفاقی دیدم داره با یه خانوم چت میکنه ک گذری چتاشون و دیدم متوجه شدم همکارشه چتشون هم اصلا کاری نبود

نه خب ازش پرسیدم چرا انقد سرت تو گوشیه اصلا برام وقت نمیزاری ک یهو اتفاقی دیدم داره با یه خانوم چت م ...

عزیزم چتاشون صمیمی بود منظورم ارتباط عاطفی کلامی هست یا معمولی بود مثل دوست اجتماعی؟؟؟