2777
2789
عنوان

چیکار کنم!!!!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 39 پست
اتفاقا من میترسم بچم گرسنه بمونه و شب هی بیدار شه 😂😂😂😂 . عزیزم اگه بیقراری داره در حالت عادی یا ...

آخه شیر خوب میخوره

امشب دکتر بهم گفت با این فعالیت بدنی که بچه داره شیر دیگه کفافش نمیده...

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین
من امریکام میدن به بچه ولی اگر بچه شیر مادر بخوره میدن و دکتر صلاح بدونه شیر خشکیا که کلا هیچ قطره ا ...

چرا شیرخشکیا هیچ قطره ای نیاز ندارن عزیزم؟

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس خودتونم میدونین یه چیز عام نیست قطره دادن. اینجا تا برسه به 6 ماه دکتر معاینه نکرده میگه از ال ...

ایران کلا دست به دارو دادنشون خوبه راحت دارو میدن اما بطور کلی شیر مادر ویتامین دی و آهنش کمه برای همین معمولا بچه ها نیاز دارن

سارینا جان شیرخشک غنی شده ست بجز ویتامین سی همه ویتامینا و مواد معدنیش کامله 

بنظرتون شیرخشکهای ایرانی ام همینطوری غنی شده اس..آخه اینجا خیلی تاکید میکنن حتما قطره به بچه بدی مخصوصا اگه شیرخشکی باشه

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
بنظرتون شیرخشکهای ایرانی ام همینطوری غنی شده اس..آخه اینجا خیلی تاکید میکنن حتما قطره به بچه بدی مخص ...

ولله من نمیشناسم شیرخشکی ایرانو فقط سیمیلاک رو میشناسم که اینجام هست 

امریکا و اروپا کلا تا لازم نباشه هیچ دارویی نمیدن مثلا بچه مریضم بشه تا تب نکنه انتی بیوتیک نمیدن برای گرفتگی بینی و گلودردم هیچی نمیدن کلا جونشون درمیاد دارو بدن 😅

یکی از اشناهای ما دکتره. حرف جالبی میزد. میگفت قدیما به تعداد افراد سالم هر شهر یا محله ای به دکتر اون قسمت حقوق میدادن . اگه کسی مریض میشد از حقوقش کم میکردن. اما حالا برعکس شده هرچی مریض بیشتر باشه جیب دکترا پر تره. واسه همینه تا اونجا که میتونن مواد شیمیایی میریزن به حلق مردم. بهر حال من تجریبیاتمو گفتم . هم من هم خاهر همسرم به بچه هامون هیچ مکملی ندادیم . خدارو شکر هیچ کدوم هم مشکلی نداشتن . نهایت مسکلی هم که میتونست باشه کمبود ویتامین دی بود که اونم حتی بین بچه هایی که قطره میخورن فراگیره . نهایت دو ماه یکبار یه قرص ویتامین دی براشون تجویز میشه

حالا شما هر روشی که مایلید پیش بگیرید. ولی طبق گفته دکتر غذاش رو بیشتر کنید نزارید بچه بیچاره گرسنه بمونه

ولله من نمیشناسم شیرخشکی ایرانو فقط سیمیلاک رو میشناسم که اینجام هست  امریکا و اروپا کلا تا لا ...

آره شنیده بودم عزیزم سخت دارو میدن...برعکس اینجا که هنوز داری با دکترت صحبت میکنی..میبینی یک عالمه دارو نوشته میگه برو داروهاتو بگیر😀

بنظرتون شیرخشکهای ایرانی ام همینطوری غنی شده اس..آخه اینجا خیلی تاکید میکنن حتما قطره به بچه بدی مخص ...

به نظر دکترت اعتماد کن هر منطقه ای نوع خوراکش فرق داره اینجا یه پودرهایی هست که خیلی رایجه دادنش به بچه از ۵ ۶ ماهگی اون پودرا یا برنج هستن یا پودر جو که غنی شده هستن 

دکتر شما بر اساس سیستم تغذیه ای منطقه تون تجویز میکنه عزیزم

به نظر دکترت اعتماد کن هر منطقه ای نوع خوراکش فرق داره اینجا یه پودرهایی هست که خیلی رایجه دادنش به ...

مرسی گلم😍