2777
2789
عنوان

چیکار کنم!!!!؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 39 پست
دختر منم یازده ماهشه دهنش دو هفته است برفک زده.چرا اینطوریه؟

نمیدونم دلیلش رو

ولی دکتر گفت رو هر چیزی که دهنش میکنه هر ۸ ساعت قطره بزن

دستاش ، سینه ، اسباب بازی خلاصه هر چی

گفت باید یه هفته ای خوب بشه

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین
به جاش چیزی بهش ندادین؟ آخه دخترم زیر چشماش گود شده ترسیدم

بذار کامل بشه دندونش اگه حالت گودی چشمش نرفت به دکتر اطلاع بده اون خودش اگه موضوع مهمی باشه بهت میگه یا اگه لازم باشه براش آزمایش مینویسه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ..دوری از خانواده کم بی تاثیر نیست ک نابلد باشیم..دختر منم 10 ماهشه..گاهی از دوستام میپرسم چکا ...

اخه من دوستی هم که بچه  کوچیک داشته باشه و باش راحت باشم ندارم  چیزی هم که میشه زنگ میزنم از مامانم بپرسم نگران میشه فشارش میره بالا

نمیدونم دلیلش رو ولی دکتر گفت رو هر چیزی که دهنش میکنه هر ۸ ساعت قطره بزن دستاش ، سینه ، اسباب باز ...

بله یه دارو داد که هر هشت ساعت دوازده قطره خوب شد اما دو روز بعد دوباره برگشت.

خودمم داغونم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فقط قوی باش همین ..منم دختر اولم شهر غریب تک تنها بودم..اولا خدا خودش بچه رو حفظ میکنه..دوما باید م ...

ممنون از انرژی مثبتتون

التماااس دعاااا😍

منم دورم از خانوادم و همین توهم مادر نالایق رو دارم همیشه. ولی نگران نباش از نظر جسمی اگه دکتر تایید ...

توهم مادر نالایق رو واقعا خوب گفتی😁😁😁

نتونسته بودم برا حسم اسم پیدا کنم😐

به جاش چیزی بهش ندادین؟ آخه دخترم زیر چشماش گود شده ترسیدم

هواست به تغذیه اش باشه . چیزای مقوی بهش بده. برای مرتب ماهیچه درست کن. بزرگتر بشه تخم بلدرچین مرتب بهش بده. برنج قهوه ای براش استفاده کن. حبوبات تو غذاش استفاده کن. پسته و گردو پودر کن براش. چیزای طبیعی هم استفاده کن نرو این غذاهای کودک اماده که کلی نگه دارنده دارن بگیر. من صبح ها نصف موز دو سه دونه خرما له میکردم توش پودر پسته یا گردو میریختم. برا ناهارش یه تیکه ماهیچه چند دونه حبوبات یه ذره برنج قهوه ای گاهی گوجه گاهی یکم سبزی سیب زمینی اینارو میزاشتم حسابی میپخت بهش میدادم. البته حجم گوشت در مقابل باقی مواد بیشتر بود. شام هم از همین میدادم. حتما هم روزی 5 وعده رو بهش میدادم. روز دیگه سوپ با مرغ و جو و هویج و ... درست میکردم. دیگه تنوعش با خودتونه. ولی مواد سالم استفاده کنید. من 1 بار هم از این غذاها یا سرلاک یا پوره میوه های اماده نگرفتم براش

بله یه دارو داد که هر هشت ساعت دوازده قطره خوب شد اما دو روز بعد دوباره برگشت. خودمم داغونم.

آره دکتر میگفت چون ممکنه این قازچ روی چیزای که دهنش میکنه بمونه باید به همه چی بزنی اگه فقط تو دهنش بریزی تا قطره رو قطع کنی دوباره برمیگرده

من امریکام میدن به بچه ولی اگر بچه شیر مادر بخوره میدن و دکتر صلاح بدونه شیر خشکیا که کلا هیچ قطره ا ...

خب پس خودتونم میدونین یه چیز عام نیست قطره دادن. اینجا تا برسه به 6 ماه دکتر معاینه نکرده میگه از الان قطره اهنو شروع کنید . اونجا در صورت نیاز این مواد شیمیایی میره تو حلق بچه بی زبون. من اینا رو از خودم نمیگم . پیش دکتری میرفتم که طبق مقالات اونور طبابت میکرد به فکر شلوغی مطبشم نبود روزی شاید 4 یا 5 تا ویزیت داشت. منم چکاب بردم دخترمو و گفتم که مشکلی براش پیش نیومد شکر خدا

هواست به تغذیه اش باشه . چیزای مقوی بهش بده. برای مرتب ماهیچه درست کن. بزرگتر بشه تخم بلدرچین مرتب ب ...

ممنوون

من ی مشکلی که دارم کلا میترسم زیاد بهش غذا بدم دو قاشق میخوره میبینم هی قیافشو کج و کوله میکنه یا سرفه میکنه دیگه بهش نمیدم

باید یکم با ترسم مقابله کنم دل رو بزنم به دریا

آره دکتر میگفت چون ممکنه این قازچ روی چیزای که دهنش میکنه بمونه باید به همه چی بزنی اگه فقط تو دهنش ...

نمیدونستم باید دوره درمان رو کامل کرد.وقتی دیدم خوب شده قطره رو قطع کردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنوون من ی مشکلی که دارم کلا میترسم زیاد بهش غذا بدم دو قاشق میخوره میبینم هی قیافشو کج و کوله میک ...

اتفاقا من میترسم بچم گرسنه بمونه و شب هی بیدار شه 😂😂😂😂 . عزیزم اگه بیقراری داره در حالت عادی یا خوب نمیخابه ممکنه یه علتش همین گرسنه موندنش باشه . خودتم که میگی زیر چشما... نزاد طفل معصوم ضعف کنه خب