2777
2789
عنوان

چیکار کنم!!!!؟؟؟

201 بازدید | 39 پست

دخترم ۷ ماهشه...

قطره اهن ی ماهه نتونستم بهش بدم

وزن اضافه نکرده این ماه 

دهنش برفک زده.

.....

دکتر هم بردم دارو داده ی قطره آهن دیگه داد که خدا رو شکر اونو خورد...

ولی احساس میکنم اصلا بچه داری بلد نیستم

شهر غریبم تنهام...

همش فکر و خیال های الکی میکنم...

چیکار کنم به نظرتون؟!!!

میشه برای خاله شدنم یه صلوات بفرستین

دختر منم یازده ماهشه دهنش دو هفته است برفک زده.چرا اینطوریه؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته ..دوری از خانواده کم بی تاثیر نیست ک نابلد باشیم..دختر منم 10 ماهشه..گاهی از دوستام میپرسم چکار کنم چکار نکنم...اونا مادرشون نزدیکشونع ماشالله همشم ور دل مادرشونن...😥😥😥

همه کسایی که از خانواده دورن همینن عزیزم تا میتونی بپرس اگه انگلیسی میدونی یوتیوب پر از ویدیوست که ز ...

بنظرم اگه انگلیسی بادین اول به سرچ کنین متوجه میشین اروپا و امریکا عمرا به بچه شون قطره اهن بدن

فقط قوی باش همین

..منم دختر اولم شهر غریب تک تنها بودم..اولا خدا خودش بچه رو حفظ میکنه..دوما باید محکم باشی و.به خودت انرژی مثبت بدی..با بقیه مادرا مخصوصا همینجا  در ارتباط باش خیلی موثره..تجربه رو بالا میبره..صددرصدعزیزم تو مبتونی یک مادر خوب باشی

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
عزیزم این توهم اکثر مادراس. 

واقعا؟

اصلا دارم دیوونه میشم

ظهر دیدم دندونش نیش زده کلی ذوق کردم 

شب خواستم برا برفک دهنش ببرمش دکتر اصلا همش حس میکنم کوچکترین چیز ی مشکله کلی استرس گرفتم

منم دورم از خانوادم و همین توهم مادر نالایق رو دارم همیشه. ولی نگران نباش از نظر جسمی اگه دکتر تایید کنه خیالت راحت باشه دیگه. واسه بقیه ی مراحل رشدشم از دکتر یا مشاور کودک یا گوگل کمک بگیر

شاید داره دندون درمیاره. یا اسهال بوده یا خیلی دلایل دیگه. چرا نگران وزن بچه هستی وقتی همه چیزش طبیع ...

آره امروز دندونش نیش زد

دکتر هم گفت مشکلی نیست ولی من باز نگرانم

عزیزم نیاز نیست هیچ قطره ای بدی. اینا اداها فقط داره تو کشورای جهان سوم که مردمش بازار جهانن و موش ازمایشگاهی اتفاق میفته. شما خودت بچه بوده قطره اهن خوردی؟ خدارو شکر زنده ای تولید مثل هم کردی. منم به دخترم هیچ مکملی ندادم. 2 سال و خورده ای هم بود بردمش ازپایش و خدارو شکر مشکلی هم نداشت

بنظرم اگه انگلیسی بادین اول به سرچ کنین متوجه میشین اروپا و امریکا عمرا به بچه شون قطره اهن بدن

من امریکام میدن به بچه ولی اگر بچه شیر مادر بخوره میدن و دکتر صلاح بدونه شیر خشکیا که کلا هیچ قطره ای نیاز ندارن 

عزیزم نیاز نیست هیچ قطره ای بدی. اینا اداها فقط داره تو کشورای جهان سوم که مردمش بازار جهانن و موش ا ...

به جاش چیزی بهش ندادین؟

آخه دخترم زیر چشماش گود شده ترسیدم

واقعا؟ اصلا دارم دیوونه میشم ظهر دیدم دندونش نیش زده کلی ذوق کردم  شب خواستم برا برفک دهنش ب ...

مال همون دندونشه این ماه وزن نگرفته. من سر هر دندون بچم تب میکرد و اسهال میشد و بی قرار بود. همون اسهال وزنشو نمیذاشت بره بالا