2821
2789
عنوان

مادر موفق

962 بازدید | 30 پست

سلام به همه 

من تازه عضو نی نی سایت شدم 

من یک دختر هجده ماهه دارم 

خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم

ارزو دارم مادر خوبی برای دخترم باشم تمام تلاشمو بکنم 

چه اموزشهایی به فرزندتون میدید ؟ 

چه رفتاری دارید ؟ 

ممنون از راهنماییهاتون

به زندگيش کاملا نظم دادم

ساعت خواب و غذا و بازيش مشخصه, خوابش تنظيمه و از سه ماهگى جاش رو جدا کردم

از محيط هاى شلوغ و پر استرس دور نگهش داشتم

تا دو سالگى کاملا به تغذيه اش رسيدگى کردم و منوى خاص براش اماده کردم

از اول علاوه بر فارسى باهاش انگليسى و ترکى هم صحبت کردم

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

از اول متوجه اش کردم که رفتار اون نمى تونه خللى در تصميم من وارد کنه بنابراين اصلا لجبازى نداره و با من هماهنگ ه

در مورد غذا خوردنش خيلى عادى برخورد کردم و حساس نشدم,و اجازه ندادم با غذانخوردن با من بازى روانى بکنه

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سعى ميکنم تا جايى که ممکنه ازاد بذارمش مگر اينکه خطرى تهديدش کنه يا ممکن باشه به کسى اسيب بزنه

براش اسباب بازى هدف دار نميخرم مثلا چون دختره حتما عروسک

هرچى حس کنم علاقمنده براش ميگيرم 

برخورد جنسيتى باهاش نميکنم, سعى نميکنم موهاش رو ببندم يا گل سر بزنم يا لباسهاى تورى و دامن و کفشهاى گوگولى بهش بپوشونم و از الان بهش القا کنم بايد زيبا باشى يا همه از خوشگلى ات تعريف کنن

سعى ميکنم اجازه بدم بچه باشه, توى دنياى کودکى اش راحت باشه

دوست دارم تجربه ها و برنامه هاى شما رو هم بشنوم

من فرزند اولمه 

کتاب چندتایی خوندم 

ولی راستش سردرگمم زیاد احساس رضایت از شرایط ندارم

دوست دارم بچگی بکنه زیاد درگیر قانون نباشه فعلا

ولی نگرانم کوتاهی تو تربیتش نشه

زیاد از خودم راضی نیستم🙁

اطرافیان کسی بچه کوچک نداره 

با دوستی در ارتباط نیستم

غذا خوردن گاهی با اشتها میخوره گاهی نه

شیر مادر میخوره برای همین فعلا باهم میخوابیم

کمی احساس میکنم اجبازی میکنه ولی همسرم میگه نه تو حساسی 

من فرزند اولمه  کتاب چندتایی خوندم  ولی راستش سردرگمم زیاد احساس رضایت از شرایط ندارم د ...

منم بچه اولمه الان 29 ماهشه, کارم رو رها کردم که بتونم پيشش باشم

دقيقا از چه مواردى ناراضى هستى؟

اطرافیان کسی بچه کوچک نداره  با دوستی در ارتباط نیستم غذا خوردن گاهی با اشتها میخوره گاهی نه ...

بنظر من مترصد باش به محض اينکه حس کردى امادگى داره جاى خوابش رو جدا کن و شير شبش رو قطع کن

من طبق نظر اقاى هلاکويى و دکتر خودش, قبل از 14 ماهگى از شير گرفتمش

من هر سه ماه تست asq رو براش انجام ميدم

تست سه ماه اينده رو هم ميخونم که بدونم توانايى هايى که بايد روشون کار کنم چيا هستن

چند وقت يه بار ميرم شهر کتاب و بازى و انديشه, کتاب و اسباب بازى مناسب سنش ميگيرم

من از حرف زدن دخترم راضى نيستم هنوز خوب صحبت نميکنه شايد چون چند زبانه است نمى دونم

جيشش رو هم اصلا امادگى نداره بگه انگار نه انگار البته حالا وقت زياد داره ها ولى خب هيچ نشونه اى نداره که بخواد بگه شبها هم پوشکش خيس خيس ميشه

سعى ميکنم حتى المکان نه و نکن بهش نگم

اما اگه از چيزى منعش کنم حتى اگه حس کنم خيلى هم مهم نبود و کاش منعش نميکردم, ولى از موضعم کوتاه نميام که بدونه حرفم عوض نميشه, اما باباش فورى کوتاه مياد

نتيجه اينکه وقتى پيش باباشه همش گريه و داد و فرياده ولى پيش من ارومه و حرف گوش کن

فارغ از فصل,شبها ساعت شش و نيم ميخوابه و صبح حدود نه بيدار ميشه

خواب عصر بهيچ وجه نداره مگه توى ماشين موقع سفر

روزى يه بار پارک يا پياده روى يا خريد ميريم بيرون هم فعاليت بدنى بشه براش هم افتاب بخوره به بدنش هم تفريح قبلا خانه بازى هم ميبردمش ولى انقدر شپش زياد شده ميترسم 

از صندلى ماشين و صندلى غذا استفاده ميکنه

از ليوان معمولى نمى تونه خوب استفاده کنه منم اصرارى ندارم هنوز از ليوان مخصوص استفاده ميکنه

2823
2791
2779
2792