2777
2789
عنوان

مادر موفق

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 30 پست

در مورد غذاخوردن دخترت بعد از اينکه از شير بگيريش بهتر ميتونى قضاوت کنى

تجربه ى من ميگه غذاى خوب و سالم و مقوى رو اماده,کن بذار در دسترسش باشه بيار اگه خورد خورد نخورد هم به سلامت, اصلا اصرار نکن يانذار بفهمه غذا خوردنش برات,مهمه وگرنه شروع ميکنه اذيت کردن

بخاطر خوردن غذا هم نه تشويقش کن نه جايزه بده

اقاى هلاکويى ميگفت جايزه فقط براى اموزش دستشويى مجازه

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

اگه دوست داشته باشى ميتونيم هميشه اينجا تجربياتمون رو به اشتراک بذاريم به مرور مادرهاى ديگه هم که اين مسايل براشون مهم باشه ميان

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا خفظش کنه دخترتونو 

کلا از خودم راضی نیستم فکر میکنم ارتباط خوبی با دخترم برقرار نمیکنم 

ممنون‌ازین توضیحات کاملتون خیلی بهم کمک کرد

یعنی شما یکسالگی شیر مادرو قطع کردید؟

بازی و کتاب مناسب سنشو از شش ماهگی میرفتم‌و تهیه میکنم کتاب خیلی دوست داره وقت میزارم

این تستی که گفتید میشه بیشتر برام‌توضیخ بدید خیلی لطف کردید

کلمات خیلی زیادی بیان‌میکنه دو سه جمله کامل میگه

کلا منظورشو‌خوب میتونه برسونه

قاشق لیوان معمولی میتونه استفاده کنه 

ولی خیلی دیر میخوابه با گریه میخوابونمش

ساعت خواب شب حالا دارم سعی میکنم منظم کنم 

اخه همسرم تا دیر وقت بیداره 

خدا خفظش کنه دخترتونو  کلا از خودم راضی نیستم فکر میکنم ارتباط خوبی با دخترم برقرار نمیکنم&nbs ...

تا شش ماه شير مادر رو ميدوشيدم توى شيشه ميدادم بهش چون سينه رو نميگرفت بعدش شيرم خشک شد شير خشک دادم تا ده ماه , دکترش گفت از شير بگيرش ولى اون زمان امادگى نداشت يازده ماهگى گرفتمش 

تا چهارده ماهگى هم طول کشيد خواب شبش کاملا تنظيم بشه قبلش گاهى به هواى شير بيدار ميشد 

http://edu-admin.ir/1395/04/05/دانلود-رایگان-پرسشنامه-سنین-و-مراحل-تک/

براى اون پرسشنامه اينجا رو ببين, يه سرى سوالات داره که باعث ميشه ادم از روند طبيعى رشد بچه مطمئن بشه

دختر من همسن دختر شما بود تقريبا هيچى نميگفت شايدم دليلش اين بود که من از اول باهاش زبون اشاره کار کرده بودم منظورش رو با اون بهم ميرسوند نيازى نميديد حرف بزنه

واى تنظيم خواب بچه خيلى سخته, ولى خيلى هم خوبه هم براى خودش هم پدر و مادر

من روشم اينجورى بود که خواب روزش رو کم کردم بعد هم ديگه نذاشتم بخوابه, تا ميديدم داره خوابشميگيره  سرگرمش ميکردم ميبردم بيرون يا حمام, حدود ساعت هفت اجازه ميدادم بخوابه ميبردم ميذاشتم توى اتاقش توى تخت پارک در رو ميبستم عروسک مورد علاقه اش رو هم ميذاشتم پيشش

خونه رو هم ساکت نگه ميداشتم . اوايل يکساعت بعد بيدار ميشد گريه ميکرد ولى نميرفتم پيشش, معمولا دهدقيقه يکسره گريه ميکرد ده دقيقه يکربع هم حالت سينوسى يعنى با اوج و فرود

هى صداش رو ميبرد بالا اروم ميشد دوباره صداش رو ميبرد بالا

بعدش هم چند دقيقه غر ميزد و ميخوابيد

هر شب دو سه بار کارش همين بود تا صبح

وقتى ديد کسى نميره سراغش هى دفعات و زمان گريه کردنش کم شد

اواخر هم بيدار ميشد ديگه گريه نميکرد يه غرى ميزد و ميخوابيد

اينجورى حاليش کردم شب وقت خوابه و اگه بيدار شد ديد تاريکه بايد بخوابه

چون ظهرها هم نميذاشتم بخوابه شب زود ميخوابيد يا به عبارتى بيهوش ميشد تاصبح

الان طورى عادت کرده  و خوابش عميق ه که وقتى ميره توى اتاقش و ر رو ميبنديم لازم نيست خونه ساکت باشه حتى مهمون هم مياد يا صداى تى وى بلنده ولى بيدار نميشه

زندگى ما تازه وقتى اون ميخوابه شروع ميشه کارهاى خونه رو انجام ميدم مطالعه ميکنيم فيلم ميبينيم مهمون مياد

راستى من تنظيم خوابش رو پاييز شروع کرم که هوا زود تاريک ميشه اونجورى بهتره وقتى هوا روشنه سختهبراى بچه بخوابه اما الان همزمان با تاريکى هوا خوابه

دخترت کلا خودش غذاش رو با قاشق ميخوره يا تو هم ميذارى دهنش؟

من يه قاشق ميدم دستش خودش بخوره ولى نصفش رو ميريزه مجبورم خودم هم بهش بدم

ليوان معمولى هم نمى تونه راحت بخوره يه مدت بهش ميدادم يبوست شد متوجه شدم چون با اون ليوان راحت نيست به اندازه کافى مايعات نميخوره دفعش سخت شده بيخيال شدم

دوران بارداری فایلهای صفر تا 19 سالگی دکتر هلاکویی رو دانلود کردم تا سه سالگی اش رو گوش کردم سعی کردم تا جایی که میشه با اون پیش برم

البته بعضی وقتها نتونستم بعضی وقتها هم موافق صحبتش نبودم خودم جور دیگه عمل کردم

کتاب چی گرفتی برای دخترت راضی بودی؟

سلام 

اول خیلی ممنون از فایل تست برام فرستادید 

تمام ماه هارو کامل خوندم اونایی که دخترم انجام نمیده نوشتم که باهاش تمرین کنم 

خیلی از کمکاتون ممنونم 

چقدر خوشحالم باهاتون اشنا شدم

از زمان بارداری کلی کتاب خوندم 

ولی چند تایی خریدم بین اینا یکیشون عالی و تمام مطالب کتابای دیگه تو این کتاب هست انگاری نکته برداری از تمام کتاب های تربیت کودک ایمش ده اصل جهانی فرزند پروری موثر از لارنس استاینبرگ

غذا خودش با قاشق میخوره ولی خوب میریزه منم کمکش میکنم ولی خوب میزارم بریزه بخوره که عادت کنه 

لیوان ولی خودش میتونه راحت اب بخوره بزاره 

وای من چقدر تو خوابیدنش کوتاهی کردم

چطوری تحمل کردید دخترتون گریه میکرد من نمیتونم

درباره دکتر هلاکویی خیلی شنیدم ولی راستش نگرفتم 

خوبه منم گوش بدم؟