2821
2789
عنوان

همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 38 پست

پیش روان درمانگر جنسی یا س.ک.س تراپ مراجعه کنید.....اگر استرس یا مسایلی مثل افسردگی  اینها علتش باشه که معمولا هست با دارو یا روانشناس حل شدنیه....اگر مشکل جسمی باشه اولوروژیست باید مراجعه کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی چی نمیتونه تخلیه کنه؟؟ مردها باید حداقل هفته ای یه بار تخلیه بشن وگرنه به اصطلاح کمرشون پر میشه ...

مگه آتشفشانه😂

صدایت برایم از عاشق بودنت می گوید نگاهت برایم از محبت و دوست داشتن می گوید اما بودنت گویا بهشت ماست
سرریز چیه؟

به شوخی گفتم واقعیتش اینه آقایون وقتی بعد یه مدت کوتاه از طریق رابطه تخلیه نشن از طریق خواب تخلیه میشن یا وقتی دستشویی میرن پیش آب همراه با دستشویی میاد این یعنی لازم به تخلیه هستن. برای همین شما میگی اصلا رابطه ندارید و وقتی هم که دارید انزال نمیشن این واقعا عجیبه چون دستگاه تناسلی آقایون دایم درحال تولید اسپرم و مایع منی هست که باید زود به زود تخلیه بشن

چه به قصد بارداری نزدیکی میکنید و از اونجایی که ۴ ساله اقدامین این خودش استرس میاره اصلا به بارداری فکر نکنید فقط با لذت و عشق نزدیکی کنید گل محمدی رو دم کن بخوره. یا توی چاییش بریز خرما و خوراکی های طبع گرم زیاد بهش بده. 

خدا همیشه آنلاینه ....فقط بهش پیام بده☺☺😍😍😍

به احتمال زیاد به خاطر همین عمل واریکوسل هست،،حتما دیر جواب میده،،باید دوباره ببری شوهرتو چکار منی تا دکتر چه میگه،،،حتما برو عزیزم پشت گوش ننداز

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

خونواده شوهر هیچ کدوم اونطوری نیستن جاریام خودشو یعضی و قتا حرف پیش میاد میگن اونطور که معلوم ایم از شانس من اینطوری شده شما دکتر بنا باروری مرد میشناسین که کارش خوب باشه ی مدت رفتیم پیش دکتر کمالی زنجان اصلن دکتر خوبی نبود وفقط بلدن واسه خودشون مغازه باز کردن

نگران‌نباش دوستمم تازه عروس بود بهم گفت شوهرم تخلیه نداره من تعجب کردم خیلی بنده خدا مشورت میخواست منم نمیدونستم گفتم برو دکتر هی میگفت نکنه بچه دار نشم.اما چندماه اول زندگیش بچه دارشدن.

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
یعنی چی نمیتونه تخلیه کنه؟؟ مردها باید حداقل هفته ای یه بار تخلیه بشن وگرنه به اصطلاح کمرشون پر میشه ...

زمان مجردی شون چی ؟؟ اگه کسی خیلی مقید باشه و مجردم باشه چیکار میکنه پس ؟؟!!

زمان مجردی شون چی ؟؟ اگه کسی خیلی مقید باشه و مجردم باشه چیکار میکنه پس ؟؟!!

ربطی به مقید بودن نداره طرف ناخواسته خواب میبینه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید