2821
2789
عنوان

همسرم

573 بازدید | 38 پست

سلام و خسته نباشید ببخشید سوال اینکه شوهرم وسط نزدیکی ازحس میافته و میگه استرس دارم نمیتوانم خودمو تخلیه کنم بخدا ن بخاطر لذتش و فقط ب قصد باردار شدنم رابطه انجام میدهیم ولی متاسفانه شوهرم خیدی سرد مزاج شاید ماهی ۱ بار و شایدم دو بار ولی جدیدن اینطوری شده و نمتونه خودشو تخلیه کنم چیکار کنم بخدا خسته شدم از طرفیم ما ۴ سال اقدام ب بارداری کردیم ولی هنوز بچه دار نمیشویم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی چی نمیتونه تخلیه کنه؟؟ مردها باید حداقل هفته ای یه بار تخلیه بشن وگرنه به اصطلاح کمرشون پر میشه ...

سر میره باید زیرش خاموش کنی😂😂 اینو از کجا اوردی خواهر؟ مگه شیره که سر ریز کنه😁😂

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1
یعنی چی نمیتونه تخلیه کنه؟؟ مردها باید حداقل هفته ای یه بار تخلیه بشن وگرنه به اصطلاح کمرشون پر میشه ...

😨

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز