2789
چرا اینجوری شدی؟دلیل خاصی داشت؟؟

نه مث بقیه روزا خواب بودم 

همین الانم ک متاهلم یه چیزایی میبینم ک برا شوهرم تعریف کردم باورش نشد منم دیگ چیزی نگفتم

چون اصلا دلم نمیخواد فک کنن خرافاتی ام یا هرچیز دیگ...

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه مث بقیه روزا خواب بودم  همین الانم ک متاهلم یه چیزایی میبینم ک برا شوهرم تعریف کردم باورش ن ...

مثلا چي واسه من بگو دلم ميخواد بدونم

یه روز خوب میاد واسه هممون☺️
خواهر منم یبار اینجوری شده میگفت فهمیدم روح داره از بدنم میره اما نمیتونسم داد بزنم میگف پاهامم شل ش ...

دقيقا 

اصلا نمیتونستم داد بزنم فقط دیدم دارم باهاش میرم.

گفتم ک شاید باورش سخت باشه اما من خواب نبودم. همه چیو به وضوح میدیدم.  من خیلی ازین اتفاق ها ...

عزراییل که شوخی نیست عزیزم عزراییل فرشته ای از جانب خدا و مأمور برای توفی روح انسان که وقتی از جانب خدا دستور رو برای گرفتن روح دریافت می‌کنه حتی یک صدم ثانیه هم مرگ اینور و اونور نمیشه 

برای این حالاتتون هم حتما با یه مشاور دینی صحبت کنید 

مشکلی توی زندگیتون ندارید یا اینکه به مسائله ای زیاد فکر کنید؟

People are asleep and when they die ,they waken 

اتفاقا توی ماه محرم وحشت مردن به دلم افتاد. داشتم به این فکر میکردم که توی قبر واقعا چه حالی خواهم داشت ، عزیزان به نظرم اگر هر روز به مرگ فکر کنیم کمتر گناه میکنیم.  من به خاطر وسواس لعنتیم تارک نماز شدم بدجوری عذاب وجدان گرفتم. همش از مرگ یهویی میترسم. دوست دارم قبلش توبه کرده باشم. 

من یادمه یه فامیلی داشتیم از بالای ساختمون سه طبقه پرت شد پایین طفلکی همونجا تموم کرد یه پسر بسیجی مومن و چشم پاک.

روحش شاد باشه.  یه بار خوابشو دیدم با هم که حرف زدیم گفتم مادرت خیلی حالش بده بخاطرت ولی اون توجهی نکرد و بهم گفت نمیدونی اینجا چقدر سخته برام 😢😢😢 و اونجا با خودم گفتم اون پسری که نمازش قضا نمیشد و دلش با خدا بود توی خواب از احوال اون دنیاش ناراضیه واااای به حال من که. ....

مثلا چي واسه من بگو دلم ميخواد بدونم

مثلا اینکه ی سری صبح زود بیدار شدم بعد طرفا 8_9 دوباره تو چرت بودم،لباس لختی هم تنم بود

یه آقایی با چهره نورانی اومد تو اتاق، گفت من امام زمانم

بهش گفتم آقا اجازه بدید، سریع پتو رو دور خودم کشیدم 

و نشستم پیشش. 

بهم گفت دوتا خواسته بگو منم گفتم 

بعد رفت من انقدر گریه کردم ک وقتی پریدم بالشت خیییس بود

من اینارو تو خواب و بیداری میبینم.

خواسته هام ک یکیش برا خودم بود مدت زیادی طول نکشید ک انجام شد😢😢😢😢

من یه کلیپی تو تلگ رام دیدم تو قبرستان از یه قبر دود وحشتناکی بلند میشد معلوم نبود چه عذابی دارن به اون مرده میدن یا ساختگی بوده نمیدونم هرچی بود ترسناک بود

ولی توی یوتیوب کلیپ یه زنی رو دیدم مرده بود بعد برگشته بود به خواست خدا ، خیلی هم گناهکار بوده از لحظه مردنش و وارد شدنش به طبقات جهنم و عذابی که به واسه رابطه جنسیش بهش میدادن تعریف میکرد و اشک میریخت خیلی دردناک بود جالب بود که تعاریفش هم مطابق تعاریف قرآن از جهنم بود

یه نیمچه نینجا 🥷🏻

عزراییل که شوخی نیست عزیزم عزراییل فرشته ای از جانب خدا و مأمور برای توفی روح انسان که وقتی از جانب ...

نه اتفاقا شاید بی مشکل ترین آدم کره زمین منم.

خیلی فکر و خیالم راحته.

میگم ک معمولا در مورد این مسایل زیاد صحبت نمیکنم

چون بعضی وقتا به خود نهیب میزنم ک بس کن این خرافات چيه 

اما بارها و بارها تکرار شده

یه اتفاقی هم قبل بارداریم میفتاد خداروشکر از وقتی باردار شدم اون اتفاق نیفتاد دیگ