2789

مهم نیست اگه تو این دنیا کار بد و گناهی انجام نداده باشین

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من تو هال دراز کشیده بودم، یه آقای بلند قد و هیکل درشت با چهره ای ک نمیشناختم اومد طرفم از یه طرف ت ...

سلام اخه چرا اینطور شدی؟

این اتفاق چه اثری رو زندگیت گذاشت بعدش؟

یعنی بیهوش شدی چنددقه؟ کمارفتی؟ چی شد که یهو اونو دیدی؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
عزیزم این چ حرفیه من اصلاااااا ادم مذهبی نیستم  اما باور نیمکنی من حضور خدا رو تو زندگیم حس م ...

سلام عزیز

بنظرم حتما کار خوبی کردی که امامانو دیدی؟

خوب چطوربودن؟ چه حالی بود خوابت؟

بنظرم خدا بت نظر ویژه داره.... حتما نمازتو بخون خیلی مهمه حیفه دختر

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس