مهم نیست اگه تو این دنیا کار بد و گناهی انجام نداده باشین
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
من تو هال دراز کشیده بودم، یه آقای بلند قد و هیکل درشت با چهره ای ک نمیشناختم اومد طرفم از یه طرف ت ...
سلام اخه چرا اینطور شدی؟
این اتفاق چه اثری رو زندگیت گذاشت بعدش؟
یعنی بیهوش شدی چنددقه؟ کمارفتی؟ چی شد که یهو اونو دیدی؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
عزیزم این چ حرفیه من اصلاااااا ادم مذهبی نیستم اما باور نیمکنی من حضور خدا رو تو زندگیم حس م ...
سلام عزیز
بنظرم حتما کار خوبی کردی که امامانو دیدی؟
خوب چطوربودن؟ چه حالی بود خوابت؟
بنظرم خدا بت نظر ویژه داره.... حتما نمازتو بخون خیلی مهمه حیفه دختر
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس