_malmal_ مدیر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 عنوان دیگه خل شدم | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 34 پست شما تو خونه چیکار میکنید صبح تا شب با این شبای بلند؟؟؟؟خیلی خیلی حوصلم سر میره هیچ سرگرمی ندارم واقعا دارم دیوونه میشم دیگه توروخدا ی پیشنهادی بدید ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️ 1397/07/14 | 23:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 از چند روز دیگه یک ساعت که چه عرض کنم دنبال ۱۰دقیقه وقت خالی بی دغدغه هستی عزیزم اگه میتونی این چند ... اخی عزیزم ببخش منو تیکرم برای چیز دیگس من تازه ۳ماهه ازدواج کردم گلم☺️☺️☺️ ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بهاری6911441 عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 14670 اخی عزیزم ببخش منو تیکرم برای چیز دیگس من تازه ۳ماهه ازدواج کردم گلم☺️☺️☺️ 😂😂😂😂خدا نکشتتخودم دوتا پشت هم آوردم،امروز کلا تصمیم گرفتم خواب روز رو بی خیال بشم،اونا میخوابن ولی من دیگه نه،بهتره فقط کار کنم بلکه خونه یه نظمی بگیره😂😂😂پس ادامه تحصیل بده من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
_malmal_ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 6884 😂😂😂😂خدا نکشتت خودم دوتا پشت هم آوردم،امروز کلا تصمیم گرفتم خواب روز رو بی خیال بشم،اونا میخوابن ... عزیزم خدا حفظشون کنه من عاشق بچه ام مناسفانه من خیلی خاصم علاقه ای ب درسم ندارم😁😁😪😪 ❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
بهاری6911441 عضویت: 1393/11/02 تعداد پست: 14670 عزیزم خدا حفظشون کنه من عاشق بچه ام مناسفانه من خیلی خاصم علاقه ای ب درسم ندارم😁😁😪😪 گرفتی ما رو؟😂😂😂پس بشین بشور بساب کن والله چی بگم دیگه من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
sara123 عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 3731 چ هنری بنظرت؟ من خودم طراحی با سیاه قلم رو دوست دارم.و کیف چرمم میدوزم.به شیرینی پزیم خیلی علاقه دارم.عاشق کتاب و فیلم هم هستم.کلا بعد از رسیدگی به خونه و بچه هام ،اگر فرصتی پیش بیاد اینکارا رو هر کدوم ک موقعیتش بود انجام میدم.