2789
عنوان

دیگه خل شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آشپزی شیرینی کیک ژله رمان کتاب فیلم یا سریال

اخه چقدر اشپزی کلش ۱تا ۲ساعت سر ادم گرم میشه دیگ

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
الان داری درس میخونی یا چرخ میزنی تو سایت

دیگه واقعا ۱۰ به بعد نمیتونم ربات که نیستم..

الانم مشاورم داره وویس میده بهم 

منم اومدم چرخ میزنم😁

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
از ویدئو کلوپ فیلم بگیر.. اگه تا بحال سینما ترفتی

فیلما بخدا اصلا قشنگ تیس همه غمگین و دلگیر

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اخه چقدر اشپزی کلش ۱تا ۲ساعت سر ادم گرم میشه دیگ

بلخره یه بخش کوچیکی از بیکاری رو پر میکنه :|

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

من کلی از بیرون فیلم کرفتم هر شب یکیو ببینم چون چند سال سینما نرفتم😊😊😊😋😋😋

من هر فیلمی بیرون میاد میبینم سینماهم میرم فیلمای غمگینم اصلا دوس ندارم از فیلمایی ک دیدی کدوم قشنکه اگه ندیدم بگیرم

یه سایت هست film2movie برو از اینجا فیلم خارجی با زیرنویس دان کن ببین

مرسی عزیزم

برو یه هنری یاد بگیر.منظورم صنایع دستیه.بعد هر بار یه چیز زیبا خلق کن. کتاب بخون فیلم ببین بیا نی ...

چ هنری بنظرت؟

از چند روز دیگه یک ساعت که چه عرض کنم دنبال ۱۰دقیقه وقت خالی بی دغدغه هستی عزیزم

اگه میتونی این چند روز فقط بخواب،خواب ذخیره کن برای روز مبادا که از رگ کردن بهت نزدیک تره😂😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐