2777
2789

رنگ روشن یه چیزی

چشم رنگی رو کجای دلم بزارم😞

اگ خودتون چشم رنگی باشید میشه اگ نه ک نه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بارداری خودت سیب و گلابی زباد بخور.اگه قراره باردار بشی شوهرت زیاد بخوره.

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

😐😐😐😐😐😐😐

جنین از ثانیه ای که اسپرم میره توی تخمک قیافش مشخصه.

رنگ پوست و رنگ چشمش هم به شما و باباش میره. سیب بخورید مثلا رنگ چشم بچه از قهوه ای به آبی اقیانوسی تغییر نمیکنه.

تاثیر خوراکی ها هم روی جنین به خاطر وزن و شادابی موقع تولده، وگرنه فقط و فقط ژنتیک تعیین میکنه

هر وقت امکانش پیش اومد بی ادبا رو باید خورد 😊

زیتون برای روشن شدن پوست 

فندق تازه هم برای روشن شدن مو و لخت شدن

من که سر پسرم خوردم‌ جواب داد

دلم هوای خودم را کرده است، این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم،دیگر نه حرص بدست آوردن دارم و نه هراس از دست دادن را، هر کس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد، دلم هوای خودم را کرده ..