2777
2789

همه چیز عالی😍اطرافتونم کم کم شلوغ میشه💋

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محیا جان با اجازت یک پیشنهاد دارم بهتره نور مخفی سقفو سفیدکنی البته افتابی چون صورتی به هر خونه ای نمیاد بلاخص که ابزار طلایی خورده

خونرم پرنورتر و شیکتر میکنه

باز اگه خودت دوست داشتی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خوبه سر لخت بري بالكن از اين بابت خوبه 

اين سرلخت رفتن با خونه توجاي خلوت يكيه؟ن يكي نيسسسس

شايد من خيلي ترسوام

من خييييلي ترسو ام خيلييي فكروخيال ميكنم خيلي

البته فك كنم خونتون اپارتمانيه ك بالكن داره خب ازون جهت بهتره همسايع پايين بالاتون هس لابد

سفيد ن زرده طلايي

زرد من خونم به خاطر کلاهکای لوستر که زرده نور گرم و طلایی رنگی دارم امااااا تمام عکسامون زردنبو میفته😂تمام عکسا تم زرد داره

سفید افتابی خیلی بهتر از زردو طلاییه درسته دیده نمیشه و رنگی نیست اما شیکه و پر نور

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

از ما نور مخفی طلایی و لامپاشم سفید و طلایی یه درمیونه و زیادن خیلی شیکه

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

گلم اگ دوس داشتی به قول بچه ها حتما نور آفتاب مهتابی استفاده کن خیلی خونه رو دلباز نشون میده چشمم اذیت نمیکنه 

مبارکت باشه عزیزم ❤

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 
زرد من خونم به خاطر کلاهکای لوستر که زرده نور گرم و طلایی رنگی دارم امااااا تمام عکسامون زردنبو میفت ...

منكه زرد دوسدارم چون وسايلام تو كرم قهوه اي و ايناس بعد اون نور سقفمون بنفش صورتيه

الان كاراي مهم تر هس اونو مطرح نكردم ولي بايد عوض شه اخه بنفش تو تم قهوه اي كرم..🤮