2777
2789

ایشالله همه خونه دارشن.دعا کنین منم خانه گیرم بیاد بخرم واسه خودم  

میخام ومیتونم..😊😀حقم رواز این دنیا میسونم😬😠💪💪يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال من اشپز خونه اش كوچيكه و حمومش😔

عزیزم حمام که زیاد مهم نیست.

برای آشپزخونه هم اگه طراحی کابینت هات خوب باشه مشکلی پیش نمیاد.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
عزیزم حمام که زیاد مهم نیست. برای آشپزخونه هم اگه طراحی کابینت هات خوب باشه مشکلی پیش نمیاد.

ام دي افشو اپن اينا نميزارم دقت كني الان عكسشو ميزارم چون جاگيره ميخام گاز رو ميزي بخرم برا اشپز خونه خيلي نميخام تنگ بشه

ام دي افشو اپن اينا نميزارم دقت كني الان عكسشو ميزارم چون جاگيره ميخام گاز رو ميزي بخرم برا اشپز خون ...

کابینت یخچالی خیلی بهت کمک میکنه.از اون قدیا رو میگم.خیلی برای کابینت دقت کن.سعی کن همش رنگ روشن استفاده کنی.خونت خیلی خوشکله خیرش رو ببینی گلم.

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
من این مدلی میخوام خونم 85متر بنظرتون خوب میشه؟؟البته الان خونه نیستم عکس خونمو بزارم.دیوار روبروشم ...

سلام شما ازین آینه ها به دیوارتون زدین ؟ راضی هستین ؟ منم میخوام انجام بدم اگه میشه نظرتونو بهم بگین