2777
2789
عنوان

درمان جن زدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 9809 بازدید | 37 پست
سلام منم درگیر واقعا دارم عذاب میکشم میشه کمک کنی چه کاری باید لنجام بدم کجا برم ؟!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4731390/برای-عزیزانی-که-توسط-موجودات-ماورایی-آزار-میبینن-راهنمایی-ها-که-خودم-را-نجات-دا

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
https://www.ninisite.com/discussion/topic/4731390/برای-عزیزانی-که-توسط-موجودات-ماورایی-آزار-میبینن- ...

ممنونم عزیزم  ذکر و آیت الکرسی و... انجام میدادم فقط درمورد آینه و حضرت علی و سلیمان چیزی نمیدونستم 

مچکرم انشالله حل بشه چون زندگی روزمره و اجتماعی وسلامتیم رو درگیر و تحت تاثیر قرارداده متاسفانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خنده داره 

خدا وکیلی یه حرفی بزنید آدم خندش نگیره

جز قرآن کتاب خدا هیچی جلو جن نمیگیره

و فقط جن کافر انسان رو اذیت میکنه 

جن مسلمون همیشه کمک انسان میکنه از پاکی جا 

ومکان و بوی خوش خیلی خوشش میاد

سرکه و نمک جرن رو دور نمیکنه بلکه میزاره بیشتر اذی

من تازه ۲ ساله راحت شدم از دست این موجودات خدا برای هیچکس نیاره

سلام،چیکار کردی که راحت شدی ازشون تو رو خدا به منم بگو 🙏🙏🙏

برای * خود خدا * بگو :❤ سبحان الله والحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر❤...حساب کاربری مشترک.

سلام،چیکار کردی که راحت شدی ازشون تو رو خدا به منم بگو 🙏🙏🙏

بالاتر تو همین صفحه لینک تاپیکم هست گلم صفحه اولش بخون

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
چه جوری راحت شدین

تو همین صفحه لینک تاپیکم هست ببین عزیزم