سلام خانوما خوب هستین یه سوال داشتم... من ماه دومه اقدامم از روز اول پاک شدنم تا الان ی شب در میون اقدام داشتیم امروز ۱۸ سیکلمه دو سه روزیه تخمدونام همش تیر میکشن مخصوصا تخمدون راستم و کشاله رانم اینا ممکنه علایم اولیه حاملگی باشه کسی اینجوری بوده باردرار دراومده؟؟؟
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
ان شاالله ک بارداری. منم عقب انذاختم اما تست نزدم گفتم بزارم شنبه ک دوروز بگذره. اما الان لک دیدم. باید 12پری میومد. دلم ی دنیا غم داره. امام حسین ناامیدم کردی
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
ای خواهرررر من از این شانسا ندارم خسته شدم ازبس همه میپرسن.
ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد
مگه لانه گزینی قبل پری نیس؟ من 12باید پری میشدم. الان 14هس.این دوره لتروزول متفورمین خوردم میشه برا اون باشه عقب افتادنم. ماه قبل 14پری شدم