2777
2789

من همون فرجامو رفتم برای سونوی لگن و رحم قبل از بارداری.با تامین اجتماعی ام قرارداد داشت.۷۷ شد.کسی تجربه سونو غربالگری اول و دوم رو داره تو فرجام؟!

ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه😊 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم.این جاهایی که شما گفتین خیلی به من دورن.من حکیمیه ام و البته شرایطش رو ندارم که جای دوری ...

سلام شما سونوی فرجام رفتید خانم نادره همتی بود؟ راضی بودید؟ دستگاههاش میگن قدیمیه. منم دنبال سونوی خانم میگردم همون منطقه.

سلام شما سونوی فرجام رفتید خانم نادره همتی بود؟ راضی بودید؟ دستگاههاش میگن قدیمیه. منم دنبال سونوی خ ...

سلام دوست عزیز.ببخشین که اینقدر دیر جواب میدم.امیدوارم چیزیایی که میگم الان بدردت بخوره.من الان شونزده هفته هستم و از اول رفتم همون سونوگرافی نادره همتی.دستگاهاشون خوب و کارشونم خوب بوده تا حالا.البته خود خانوم دکتر همتی میگفتن دیگه سالهاست که نیستن و چند تا دکتر دیگه داره که همشون خانومن.من سر اولیم غربالگریامو رفتم پیش صدری ولی خیلی الکی ترسوندم که بچه iugr و رشدش کمه.خلاصه که اون بارداری با استرس فراوان تموم شد و دخترم بدون هیچ مشکلی و بدون بستری شدن به دنیا اومد.سونو های اونو نگه داشته بودم به دکتر الانم که زهرا طلایی هست نشون دادم گفت به نظر من اصن iugr نیست.به خاطر همین دیگه میخوام اصن این دکتر و اون سونو نکنم.

البته اینم بگم هزینه nt چهار سال پیش که رفتم پیش صدری با آزمایش و nt الانم که تو عید دادم یکی شد.

عزيزم الان سونوگرافى صدرا بهترينه تو تهرانپارس 

كه پزشك خانم هم داره

ولى اگه واسه كسى مهم نيست كه خانم باشه خود دكتر رضوانى زاده كه فلوشيپ از امريكا داره كارشون واقعا خيلى دقيق و خوبه

من شوهرم رو خانم بودن خيلى حساسه ولى غربالگريامو مهم بود كه خود دكتر رضوانى زاده انجام بدن

سلام دوست عزیز.ببخشین که اینقدر دیر جواب میدم.امیدوارم چیزیایی که میگم الان بدردت بخوره.من الان شونز ...

سلام عزيز منم حكيميه هستم امروز توحكيميه دنبال سونوگرافي ميگشتم منم اينجا تنهام ودوستي ندارم😞

يك وقت هايى فقط بايدگفت"فداىِ سَــرم"