2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خانوم باشه.ممنون. خورشید چطور؟

نرفتم تا حالا فدات شم. ولی تهرانپارس من زیاد سونوگرافی دیدم. بگردی قطعا دکتر خانوم هم پیدا میکنی. يه دور بزن شماره هاشون رو از روی تابلوشون بردار آمار بگیر. فرجام هم يه سر برو.

حسین صدری سینکی کارش عالیه. پسر خاله ی پدرمه

خدا عمر باعزت بهشون بده. واقعا آقا و چشم پاکن. کارشون هم عالیه. من سر پسرم يه جا رفتم ديوونه ام کرد انقدر استرس بهم داد. رفتم صدری همه چيزو انقدر قشنگ توضیح داد کیف کردم. الهی خیر ببينن.

خدا عمر باعزت بهشون بده. واقعا آقا و چشم پاکن. کارشون هم عالیه. من سر پسرم يه جا رفتم ديوونه ام کرد ...

ان شاالله. من با اینکه فامیلمونه ولی تا حالا نرفتم پیشش. خجالت میکشم. ولی پسر عموم واسه خانومش رفته بود خیلیییییی تعریفشو میکرد. و اینکه پسر یکی از فمیلامون یه مشکلی داشت هیچ جا نفهمیدن ولی ایشون تشخیص درست داد. خدا همه دکترای خوب و خوش اخلاق و با تعهدو ان شاالله خیر بده

سلام ما-نینی عزیز شما سونو جایی پیدا کردی که خانم باشه و کارشم خوب باشه؟

سلام گلم بله رفتم ازمایشگاه الوند کنار بیمارستان کسری قیمتش نصف جاهایی مثل نسل امید و پارس بود اما همچینم بد نبود،اگه بدبود دکترم از سونوش ایراد میگرفت!زنگ زدنی بگید خانم باشه.یکی از دوستانم هم مهتاب قربانی توی توانیر رو رفتن راضی بودن

ااینارم بقیه دوستان معرفی کردن

77412073

دکتر لواسانی

خانم هستن 

صبح هستن فقط

33336651

نگارآزما

باید تماس بگیرید بپرسید چه روزهایی خانم هست

77150473-5

اینم سونوگرافی سبحان هست

پیروزی-روبه روی پنجم نیروهوایی

شنبه صبح،سه شنبه و چهارشنبه عصر خانم هست

اره خانوم باشه.ممنون. خورشید چطور؟

عزیزم سمت شرق جای خوب نداره

دکتر صدری هست که مرده

دکتر فرح صفوی هم در بزرگراه رسالت، مجیدیه هست. کارش خیلی خوبه ولی خیلی سخته شرایطش. بیمه که قبول نمیکنه. الان دکتر آلرژی داره، نباید عطر و نرم کننده و ... بزنی و بری. خیلی هم وقت میذاره و طولانی باید بشینی. مگر اینکه وقت بگیری اونم اول وقت

من خودم دکتر قربانی رو معرفی میکنم، توانیر هست. اونم شلوغه و بهتره وقت بگیری

اینارم بهم معرفی کردن براتون میذارم

سونو نگین میدون شهدا ۳۳۵۱۱۴۳۸

ابتدای ۱۷ شهریور روبروی پمپ بنزین ساختمان نگین

سونو فرجام ۷۷۸۶۱۱۱۰

خ فرجام شرقی بین باغدارنیا و گلشنی پ ۱۴۴

فرجام قیمتاش مناسب تره

سلام گلم بله رفتم ازمایشگاه الوند کنار بیمارستان کسری قیمتش نصف جاهایی مثل نسل امید و پارس بود اما ه ...

ممنون عزیزم.این جاهایی که شما گفتین خیلی به من دورن.من حکیمیه ام و البته شرایطش رو ندارم که جای دوری برم.یه سونو خانم فقط تو تهرانپارس پیدا کردم که رفتم.تعریفشو زیاد شنیدم اما هنوز پیش دکترم نبردمش.

میدونی...غربت چیز خییییلی بدیه😥