2777
2789
عنوان

کی میشه فهمید باردار شدیم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 89 پست

نشانه اولیه برای من سینه درد شدید به مدت 11 روز دائم، هنوز هم دارم. بعد 11 روز تاخیر پریود بی بی زدم مثبت بود.

لکه بینی هم نداشتم و ندارم الانم

خدایا ، نی نیمو حفظ کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم 

قربونت گلم

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
منم الان شدیدا نیاز دارم بدونم باردارم یانه میخوام تاوقتی خونه بابامم اینجا ابروهامو هاشور کنم ولی ...

منم موامورنگ نزدم ببینم حاملم یانه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
نفخ چه حالتیه دقیق نمیفهمم نفخ چیه؟؟

نفخ به باد کردن شکم و معده میگن نفخ 

واینکه هی احساس باد گرفتگی میکنی

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
الان چندروز تا پریت مونده مگه؟ برای من 5-6روز مونده دل تو دلم نیست همش خسته ام و خوابم میاد و سوزش ...

پریود قبلیم۲۹شهریور بود ولی الان تقریبا دو دوره هست که هربار بین ۸تا۱۰روز عقب میفته نمیدونم روز تخمک گذاریم کی میشه

یعنی۱۱تیر

۲۱مرداد

۲۹شهریور

🌷
الهی بحق فاطمه زهرا همه ی منتظرا زووود باردار بشن😢😢 الهی بحق همین جنین تو شکمم زود مامان بشي ان ش ...

عزیزم چیکارکردی باردارشدی؟ همسرتون آز داده بود؟

نفخ به باد کردن شکم و معده میگن نفخ  واینکه هی احساس باد گرفتگی میکنی

احساس فشاز وپری و... تو شکم داری

و به جمع شدن گازها هم میگن

منم موامورنگ نزدم ببینم حاملم یانه

اخه من فقط تاسه شنبه خونه بابامم بعدباید برگردم 

چهارشنبم موعدمه

آز بدم نشون میده بنظرت؟

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اخه من فقط تاسه شنبه خونه بابامم بعدباید برگردم  چهارشنبم موعدمه آز بدم نشون میده بنظرت؟

یکشنبه بری ازبدی فک کنم نشون بده عزیزم

إن شاء الله به مدد امام رضا فردا میرم دعا کنین 😚😄😍

عزیزم انشاالله که زود به حاجتت میرسی ولی تو رو خدا بچه ها انقدر خودتونو اذیت نکنید توی این آشفته بازار بچه بزرگ کردن خیلی سخته😫

شاید صلاحه یکم دیرتر باردار شید که انشاالله تا اون وقت شرایط بهتر شده باشه

🌷