2777
2789
عنوان

کی میشه فهمید باردار شدیم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 89 پست
انشاءالله که خیره ولی21روز خیلی کمه

اره 😑

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عنبرنسارو کی استفاده میکردی قبل پری یا بعدش

وسطاي پریودم بود.راستش مامانم اصرااار داشت 

چون موقع پریود دل درد داشتم.ولی وااااقعا عااالیه ها.من بعد از اینکه فهمیدم باردارم رفتم سونو هیییچ کیستی تو رحمم نبود.

هیییچ عفونتی هم نداشتم خداروشکر

وسطاي پریودم بود.راستش مامانم اصرااار داشت  چون موقع پریود دل درد داشتم.ولی وااااقعا عااالیه ه ...

ممنون عزیزم ک جواب دادی من فک میکردم باید پاک شده باشم استفاده کنم.منم خیلی تعریف ای عنبرنسازوشنیدم استفاده کنم انشالله ک نتیجه بگیرم

عزیزم.. انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده 

مرسی گلم💜💜

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
آها،ینی لک لانه گزینی همگانی نیس؟

نه اصلا

من خودمم ندیدمو نداشتم

وسطاي پریودم بود.راستش مامانم اصرااار داشت  چون موقع پریود دل درد داشتم.ولی وااااقعا عااالیه ه ...

خداروشکر که بالاخره باردار شدی عزیزم

خدا برات نگه داره نی نی تو

سلام من هشت روزه پریودم به تاخیر افتاده تو همین هشت روزه چندبار باز اقدام کردیم ولی چون شش ماه پیشم ...

من ماه پیش شش روز تاخیر داشتم ... با وجود اینکه پری هام سر موقع بود همیشه .... بس که بی بی چک مدیکور زدم و منفی بود دهانم سرویس شد ...

ولی روز هفتم پری شدم