2777
2789
عنوان

کی میشه فهمید باردار شدیم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما

جا داره بگم ساعت ۲:۳۰ شده😂

ولیییی یه سوال، 

من ۲ساله ازدواج کردم،۲۶ سالمه

این ماه پیشگیری نکردم

پریودام نامنظمه، از ۳۰ روز تا ۴۰ روز متغیر دوره هام

اما خب حدس میزنم زمان تخمک گذاریمو از ترشحات

حالا این ماه تو وقت تخمک گذاری ۲ بار رابطه داشتیم 

دو روز بعد رابطه وححححشتناااک تخمدونام درد میکرد تا ۳ روز

از اونروز هم سینه هام میترکه و خیلی نفخ دارم 

به نظرتون ربط داره به بارداری؟ یا توهم زدم😁 

سلام من هشت روزه پریودم به تاخیر افتاده تو همین هشت روزه چندبار باز اقدام کردیم ولی چون شش ماه پیشم ...

من ک ۴۰روزه نشدم چی بگم پس😧

خدایا شکرت شکرت شکرت بابت همه چی مرسی ک حواست بهم هست ❤️
پس حداقلش سه هفتش اگر روز وسط دوره اقدام کنی یعنی تا شروع پریود بعدی... وای چه زیاد☹ کاش دو سه رو ...

الان چندروز تا پریت مونده مگه؟

برای من 5-6روز مونده دل تو دلم نیست همش خسته ام و خوابم میاد و سوزش معده دارم و نفخ

فک میکنم باردارم اما باز نمیخوام خودمو خیلی امیدوار کنم که باز میل ماهای قبل ضدحال بخورم 

خدا خودش کمکم کنه

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

نفخ شدیدم دارم اما سینه هام عادیه و هیییچ علائمی بارداری ندارم

از اونجایی که خیلی مثل پاندا می‌خوابم همیشه اگه بگم علائم خستگی دارم دروغه چون همیشه خیلی میخوابم😄😄😄

منم الان شدیدا نیاز دارم بدونم باردارم یانه

میخوام تاوقتی خونه بابامم اینجا ابروهامو هاشور کنم

ولی نمیدونم ضرر داره یانه

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خانمی برای منم دعا کن باردار بشم خیلی دلم میخاد دعا کن خدا برا همه بخاد برا من غریب و دور از خانواده ...

الهی بحق فاطمه زهرا همه ی منتظرا زووود باردار بشن😢😢

الهی بحق همین جنین تو شکمم زود مامان بشي ان شاء الله 

من خودم دوسال اقدام بوذم.میدونم دردتو😢