من۲۲ مدیر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان دلم گرفته | مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 21 پست سلام،خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا ،ولی دلم خیلی تنگ شده برای همه مامانم آبجیام 😢😢😢ب کربلا ب مشهد همه جا و همه کس....حالم خوش نیس....ایستگا هم مداحی میخونه😔😔 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/07/13 | 18:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 نگی کافری ها پاشو جو خونه رو عوض کن یه آهنگ شاد بزار یا یه فیلم خنده دار ببین خانواده شوهر دارن میان خونم ،چطور برقصم خواهر جان😢😢فک کنم همون بخاطر اونا حالم بدتر شد😁.حال ندارم فشارم پایین،کم خونم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
mamanshima عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 9401 خانواده شوهر دارن میان خونم ،چطور برقصم خواهر جان😢😢 فک کنم همون بخاطر اونا حالم بدتر شد😁. حال ن ... پاشو دردهات رو ننداز از گردن اونا بیان هم بهتره یه گوشه کز نمیکنی مداحی گوش کنی گریه کنی دل تنگ بشی برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 پاشو دردهات رو ننداز از گردن اونا بیان هم بهتره یه گوشه کز نمیکنی مداحی گوش کنی گریه کنی دل تنگ بشی& ... حالم خوش نیس...میان فقط حرفای تلخ میزنن ایراد میگیرن و ظرفی رو جا ب جا نمیکنن حتی تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
mamanshima عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 9401 حالم خوش نیس...میان فقط حرفای تلخ میزنن ایراد میگیرن و ظرفی رو جا ب جا نمیکنن حتی اومدن بگو بخند در حد توانت پذیرایی کن اونا هم تیکه نمیندازن انرژی مثبت بده به خودت یه آیت الکرسی بخون فوت کن بگو خدایا خودت کمکم کن حالا کیا می یان چند نفرن؟ برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 اومدن بگو بخند در حد توانت پذیرایی کن اونا هم تیکه نمیندازن انرژی مثبت بده به خودت یه آیت الکرسی بخو ... مخایید مادرشوهرمو بدم ببری خونتون😁هر روز اینجان دیگ.پاره شدم از بس پذیرایی کردم....شوهرم خونه نیس،تو خونه هیچی نیس..پوووف خستم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
mamanshima عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 9401 مخایید مادرشوهرمو بدم ببری خونتون😁 هر روز اینجان دیگ.پاره شدم از بس پذیرایی کردم....شوهرم خونه نی ... اتفاقا الان سرزده مادر شوهرم اومد... یه ذره حرف زدیم گفتن ما میریم شما بیاین اونجا برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
sepide___1995 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 317 امروز ب معنای واقعی بی کسیو حس کردم💔💔 بی پولی ،تنهایی،بدهکاری،ن مسافرتی .... حرفای تومخیه خانوا ... وای عزیزم. میفهمم چی میگی. فقط از خدا برا صبر و تحمل ارزو میکنم. تنهایی و حرفای تو مخی از همه اش بد تره . لامصبا صبر داشته باش/باز میشه این در/صبح میشه این شب...