من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 عنوان دلم گرفته 144 بازدید | 21 پست سلام،خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا ،ولی دلم خیلی تنگ شده برای همه مامانم آبجیام 😢😢😢ب کربلا ب مشهد همه جا و همه کس....حالم خوش نیس....ایستگا هم مداحی میخونه😔😔 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔 1397/07/13 | 18:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 خاصیت روز جمعه است😔😔😔 اصن حواسم ب جمعه نبود😢😢😢😢از طرفی ام خانواده شوهر میان خونم😱😱😢😢😢شوهرم خودش نیس😐أه حالم بدتر شد😕😕😕😢😢 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
sepide___1995 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 317 منم امروز خیلی دلگیر بودم. مشهد هم که هواش داغونه. چهار نشده میره رو به تاریکی. وای روز جمعه باشه همسرت بره سرکار پاییز باشه مشکلاتتم بیش از حد. اه اه . تف تو این زندگی. صبر داشته باش/باز میشه این در/صبح میشه این شب...
۱۱۱۱ عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 2684 خب برو ببین خانوادتو پسرهای من معجزه های کوچک من و دلیل مادر شدنم عاشقتونم
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 خب برو خیابون رفتم بدتر شدم.....از خانوادم خیلی دورم....خیلی غریبم😢😢😢 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 منم امروز خیلی دلگیر بودم. مشهد هم که هواش داغونه. چهار نشده میره رو به تاریکی. وای روز جمعه باشه هم ... تففففففففففف....شوهرمم ۲روز رفته جایی😐دارم دق میکنم خدااااااااااا....به دادم برس تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 خب برو ببین خانوادتو ۳هفتس اومدم تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
sepide___1995 عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 317 تففففففففففف.... شوهرمم ۲روز رفته جایی😐 دارم دق میکنم خدااااااااااا....به دادم برس منم مثل تو گوشه ی غربت افتادم. خدا به دادت برسه خواهر . خیلی سخته. خیلی صبر داشته باش/باز میشه این در/صبح میشه این شب...
اآسنات عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 43819 اصن حواسم ب جمعه نبود😢😢😢😢 از طرفی ام خانواده شوهر میان خونم😱😱😢😢😢 شوهرم خودش نیس😐 أه حال ... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭من ک اصن ارزو دارم بمیرم😢😢😢
mamanshima عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 9401 اصن حواسم ب جمعه نبود😢😢😢😢 از طرفی ام خانواده شوهر میان خونم😱😱😢😢😢 شوهرم خودش نیس😐 أه حال ... نگی کافری ها پاشو جو خونه رو عوض کن یه آهنگ شاد بزار یا یه فیلم خنده دار ببین برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
من۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/04 تعداد پست: 2889 ممم مثل تو گوشه ی غربت افتادم. خدا به دادت برسه خواهر . خیلی سخته. خیلی امروز ب معنای واقعی بی کسیو حس کردم💔💔بی پولی ،تنهایی،بدهکاری،ن مسافرتی ....حرفای تومخیه خانواده شوهر😕😕 تــیکر دلــخــوشی 😔😔 دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔