2777
2789
عنوان

دلم گرفته

144 بازدید | 21 پست

سلام،خیلی دلم گرفته نمیدونم چرا ،ولی دلم خیلی تنگ شده برای همه مامانم آبجیام 😢😢😢

ب کربلا ب مشهد همه جا و همه کس....حالم خوش نیس....

ایستگا هم مداحی میخونه😔😔

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاصیت روز جمعه است😔😔😔

اصن حواسم ب جمعه نبود😢😢😢😢

از طرفی ام خانواده شوهر میان خونم😱😱😢😢😢

شوهرم خودش نیس😐

أه حالم بدتر شد😕😕😕😢😢

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

منم امروز خیلی دلگیر بودم. مشهد هم که هواش داغونه. چهار نشده میره رو به تاریکی. وای روز جمعه باشه همسرت بره سرکار پاییز  باشه مشکلاتتم بیش از حد. اه اه . تف تو این زندگی.

صبر داشته باش/باز میشه این در/صبح میشه این شب...
خب برو خیابون

رفتم بدتر شدم.....از خانوادم خیلی دورم....خیلی غریبم😢😢😢

منم امروز خیلی دلگیر بودم. مشهد هم که هواش داغونه. چهار نشده میره رو به تاریکی. وای روز جمعه باشه هم ...

تففففففففففف....

شوهرمم ۲روز رفته جایی😐

دارم دق میکنم خدااااااااااا....به دادم برس

خب برو ببین خانوادتو

۳هفتس اومدم

تففففففففففف.... شوهرمم ۲روز رفته جایی😐 دارم دق میکنم خدااااااااااا....به دادم برس

منم مثل تو گوشه ی غربت افتادم. خدا به دادت برسه خواهر‌ . خیلی سخته. خیلی

صبر داشته باش/باز میشه این در/صبح میشه این شب...
اصن حواسم ب جمعه نبود😢😢😢😢 از طرفی ام خانواده شوهر میان خونم😱😱😢😢😢 شوهرم خودش نیس😐 أه حال ...

نگی کافری ها پاشو جو خونه رو عوض کن یه آهنگ شاد بزار یا یه فیلم خنده دار ببین

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
ممم مثل تو گوشه ی غربت افتادم. خدا به دادت برسه خواهر‌ . خیلی سخته. خیلی

امروز ب معنای واقعی بی کسیو حس کردم💔💔

بی پولی ،تنهایی،بدهکاری،ن مسافرتی ....

حرفای تو‌مخیه خانواده شوهر😕😕