2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304876 بازدید | 469 پست
چی بگم...  راستش مواد اسیدی واسه پسردار شدن مناسب نیست ولی هرروز صلاحه

سلام لطفا لایکم کنید گم نکنم اینجا رو

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

ممنون عزیزم

کن لما لا ترجو أرجى.....امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش؛ زيرا كه موسى عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت .(در نا امیدی جای بسی امید است)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم عزیز م چقد تاپیک خوب وپراز انرژی مثبتی

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
میشه بگید رژیمتون چی بوده

شما خودتون باردارید رژیم گرفتید؟

نه عزیز

از روی تیکرتون گفتم عزیزم.ان شاالله روزی شما بشه اکر دوست داشته باشید🌺

من باردارممم.اما رژیم نگرفتم منظورم بود  جوجمم دخمله .شکم اولمه

خدا رو شکر عزیزم خدا براتون نگهش داره ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و نی نیت سالم بیاد بغلت.

میشه بگید رژیمتون چی بوده

عزیزم خداروشکر نتیجه گرفتم خیلی نباید سخت گرفت اول از همه که از ته دلم از خدا خواستم قبل از اقدامم نماز شب خوندمو از خدا خواستم اول از همه نی نی سالم وصالح بده بعد اگر صلاح بود پسر باشه .در مورد رژیمم پیش یه ماما با تجربه رفتم که هر کس پیشش رفته نتیجه گرفته جزوه بهم داده بود الان دم دستم نیست ولی براتون عکس میگیرم میفرستم طبق اون پیش برید نود وپنج درصد میشه

انومالی رفتم همون پسر بود 

مبارکت باشه

انشالله سالم و صالح

و خوش رو و خوشخو  

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
عزیزم خداروشکر نتیجه گرفتم خیلی نباید سخت گرفت اول از همه که از ته دلم از خدا خواستم قبل از اقدامم ن ...

خیلی ممنونم تهرانید؟

اگه تلگرامم دارید ایدی یا شمارتون بدین اونجا بفرستین برام .خدا ان شالا بچه های گلتون نگهداره براتون 

خدایا شکرت برای داشتن دخترم وپسرم