2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304876 بازدید | 469 پست
روز تخمک گذاری تا کی وقت داریم برای اقدام اگه شب اقدام کنم دیر نیست ببخش عزیزم دکتر این چیزا رو توضی ...

تا ٢٤ ساعت وقت داري

استرس نداشته باش

استرس از هر چيزي بدتره

ولي گمانم فردا بزني خط بالا پر رنگ تر هم بشه

اگه فردا گذاشتي پر رنگ تر شد ، ي مقدار غذا باطبع گرم به شوهرت بده

ي رابطه با پوزيشن عميق داشته باش

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براي پسر دار شدن بايد تخمك و اسپرم رو تقويت كرصفحلت قبل راجب تقويت اسپرم مطلب هست

اين مطلب هم راجب تقويت تخمك

برای تقویت #تخمک

مصرف #دمنوش #زنجفیل و #زردچوبه و عسل

مصرف تخم #کدو و #کنجد خام

کلم #بروکلی

مصرف #ماهی

دمنوش #دارچین و زعفران و عسل

🔴 اگر گرمی میکنید در مصرف دمنوشها زیاده روی نکنید!!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

میشه منپ لایک کنید گم نکنم ممنونم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
براي پسر دار شدن بايد تخمك و اسپرم رو تقويت كرصفحلت قبل راجب تقويت اسپرم مطلب هست اين مطلب هم راجب ...

سلام شمعدوني جان لطفا منو راهنمايي كن من ٣ماه رژيمم ولي ماه پيش سرما خوردم و ١٠تا چرا چرك خشك كن مصرف كردم،ميخواستم بدونم اين ماه ميتونم واسه پسردار شدن اقدام كنم يا بايد صبر كنم ٢ماه ديگه؟

خدايا منو به روياهام برسون  خدا جونم ممنونم ازت بالاخره منم مامان شدم😍

[QUOTE=107314986]سلام شمعدوني جان لطفا منو راهنمايي كن من ٣ماه رژيمم ولي ماه پيش سرما خوردم و ١٠تا چرا چرك خشك كن مصر ...[/QUOT

عزيزم متخصص كه نه.... فقط تجربه خودمو و اطرافيانمو گفتم ، تالان كه روي همه جواب داده الحمدلله، انشالله برا شمام مفيد باشه

اول از همه استرس رو از خودت دور كن!ي روغن نارگيل بگير كه قبل رابطه قسمت پاييني ( كليه و زير شكم و ...)بدنتون رو باهاش چرب كنيد

ارامش داشته باش! استرس مممنوع!!!

ي مقدار به خودت برس و بدنت رو قوي كن

يك تا دو هفته كافي هست، چون طبيعتا بدنت ضعيف شده،چلغوز، گردو ، فندق پسته بخور،مويز، حلوا با شيره انگور و ارد سبوس دار،انجير 

اينا خيلي مفيدن كه هم كمكت كنن كه بدن مجدد قوي بشه، هم براي پسردار شدن مفيد هستن

🍅گوجه فرنگی چگونه اسپرم‌ را تقویت می‌کند؟

لیکوپن موجود در گوجه فرنگی می‌تواند به کیفیت اسپرم مردان کمک کند. محققان معتقدند این رنگدانه قرمز رنگ است که به طور طبیعی درگوجه فرنگی وجود دارد، می‌تواند کیفیت اسپرم را به طرز چشمگیری بهبود ببخشد.

https://bit.ly/33u0ZOd

@ninisite

تا ٢٤ ساعت وقت داري استرس نداشته باش استرس از هر چيزي بدتره ولي گمانم فردا بزني خط بالا پر رنگ تر ...

عزیزم من تو تاپیکم عکس کیت تخمک گذاری  رو گذاشتم میشه لطف کنی نگاه کنی من درست اقدام کردم یا نه؟

من روز دوازده سونو دادم فولیکولم هجده بود...الان روز سیزدهمه ولی هم دیشب کیتم مثبت شد و الان هم دل د ...

عزیزم من با سونو دقیق اطلاع ندارم 

چطور هستن محاسبه 

فقط میدونم فولیکول۲۰ مبنای اندازه هست برای روز تخمکگذاری

و بهترین اندازه برای پسردارشدن 

اگه میخوای پسر بشه باید روزی که اندازه فولیکول۲۰ اقدام کنی

ولی باید چیزای دیگه رو رعایت کنی ، خود تخمکگذاری و اندازه فولیکول به تنهایی نمیتونه عامل پسردارشدن باشه

پتاسیم: خوب چی بخوریم که پتاسیم بالایی داره!  باید خانوما درصد پتاسیم بدنشون رو حداقل سه ماه ...

پرتقال با آب پرتقال فرق داره😁؟ آخه من یه رژیم دارم توش پرتقال ممنوعه

و اینکه من قرص حساسیت و چرک خشک کن میخورم همش دوماه دیگه هم میخام اقدام کنم چی😶

عزيزم ارژنين ويتامين e و سلنيوم اسپرم رو تقويت ميكنه كه براي پسر دار شدن نياز هست اسپرم قوي بشه ...

شما از رژیمتون نتیجه گرفتین؟من خودم سه ماه رژیم بودم الانم چهار ماهه باردارم تو غربالگری بهم گفتن احتمالا پسره به نظرتون درست گفتن؟

شما از رژیمتون نتیجه گرفتین؟من خودم سه ماه رژیم بودم الانم چهار ماهه باردارم تو غربالگری بهم گفتن اح ...

انشالله درررسته عجیجم

سونوگرافی با تجربه ای رفتی؟

پرتقال با آب پرتقال فرق داره😁؟ آخه من یه رژیم دارم توش پرتقال ممنوعه و اینکه من قرص حساسیت و چرک خ ...

چی بگم... 

راستش مواد اسیدی واسه پسردار شدن مناسب نیست

ولی هرروز صلاحه