2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304859 بازدید | 469 پست
من چند ماه رژیم بودم برا پسر منتظرم ببینم چه میشه این ماه اقدام کردم التماس دعا🌹🙇‍♀️🌹

حتما حتما پوزيشن و شستشو واژينال و دوش اب گرم و رازيانه  خوردن يااادت نره

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
حتما حتما پوزيشن و شستشو واژينال و دوش اب گرم و رازيانه  خوردن يااادت نره

اقدام کردم گلی .همسر یخ گذاشت .قبلش قهوه خورد ‌خودم قرص فلوکونازول خوردم توت فرنگی خوردم تا ببینم چه میشه ...‌راستی رازیانه ک میگن برا دختر زایی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقدام کردم گلی .همسر یخ گذاشت .قبلش قهوه خورد ‌خودم قرص فلوکونازول خوردم توت فرنگی خوردم تا ببینم چه ...

فک کردم میخوای دختر دار بشی...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
نه یه دختر گل دارم واسم دعا کن پسردار بشم

انشالله 

چه خوب میشه   

روز تخمکگذاری ت رو حتما بگیر و پوزیشن رابطه ت هم عمیق باااشه

اقدام کردم تموم حالا باید منتظر باشم پنجم موعدمه توکل به خدا🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

انشالله باردار باشی

سالم باشه

صالح باشه پسرم باشه

کسانی که مخالف تاپیک هستن

میگن ما سعی کردیم نشد!

حتما این تاپیک رو بخونن

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2692483&slug=چرا-با-تمام-تلاش-ها-جنسيت-جنين-اون-چيزي-خواستيم-نشد&postId=88192762

https://farzand.net/ovulation-calculator   ماشين حساب تخمكگذاري براي پريود منظم لينك. قبلي هم ...

سلام جدول چینی درسته به نظرتون من می خوام اقدام کنم ولی داخل جدول زده  دختر من برا پسر  میخوام  یعنی درسته?

سلام جدول چینی درسته به نظرتون من می خوام اقدام کنم ولی داخل جدول زده  دختر من برا پسر  می ...

يسري به ي دكتر زنان گفتم

خيلي خنديد

گفت اين فقط براي تفريحه

ي قانون احتماله ديگه 

دو حالتم بيشتر نداره

اينكه ي عده بگن درسته طبيعي قطعا واسه ي عده هم غلطه

نه من موارد غلط زياد ديدم

فقط و فقط و فففقط رژيم 

محيط واژن

پوزيشن

تغذيه

و البته قبل همه اينا بايد بدن زن و مرد سالم باشه و داروي چرك خشك كن چند ماه قبلش مصرف نكرده باشن و .....

ممنون اگه دندون کشیده باشم تو این ماه سوزن بی حسی خیلی تاثیر داره؟ممنون

نه 

ي ليست بود فك كنم گذاشتم 

توي ي تاپيك ديگم

چيزايي كه بدن رو ضعيف ميكنن براي بارداري:

داروي افسردگي

داروي ضد قارچ

داروي چرك خشك كن

داروهايي كه براي حساسيت هاي فصلي استفاده ميشن

عفونت دستگاه تناسلي 

قارچ و ....

مصرف مواد روان گردان 

و براي مردها هم علاوه بر داروهاي بالا يسري بيماري هاي مردانه

و البته مصرف قليان و سيگار و الكل زياد 

سلااام عزيزان

ممنونم كه تاپيك پسر دار شدن منو ميخونين

بدونيد عاااشقتونم

از ته قلبم از خدا ميخوام با انجام اين روشها حكمت خدا با خواسته شما يكي بشه و فرزند تون جنسيت دلخواه تون بشه

پسر و سالم و صالح انشالله

خوب اكثرا توي استفاده از ميت تخمكگذاري هنوز مشكل دارين

استفاده_از_کیتتخمکگذاری#  

کیت_تخمکگذاری#  

تخمکگذاری#  

محاسبه_دقیق_تخمکگذاری#  

براتون چند تا عکس میذارم که با دیدنش حتما متوجه میشید به خوبی بهترین زمان برای پسر دار شدن کدام روز هست

‍

اولا هر روز راس ساعت مشخصی در ادرار کیت رو قرار بدید 

مثلا هر روز ساعت ۴ بعد از ظهر

اصلا در ادرار اول صبح کیت رو قرار ندید....

اینم نکته مهم بود