2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304858 بازدید | 469 پست
سلام عزیزم آخه میگن جوش شیرین باعث میشه اسپرم از بین بره

بايد هجم همون قدر باشه كه گفتم 

بله اكه غلظ باشه قطعا مثل اسپرم كش عمل ميكنه

ضمنا بعد از رابطه نبايد شستشو بدي كه

نيم ساعت قبل از رابطه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آخه میگن جوش شیرین باعث میشه اسپرم از بین بره

پاسخ دکتر الهام هاشمیان نائینی، جراح و متخصص زنان و زایمان:
شست و شوی واژن با آب حاوی جوش شیرین معمولا برای تعیین جنسیت جنین توصیه می شود. البته صد درصد جواب نمی دهد و ممکن است خطا داشته باشد. برای انجام این کار باید پیش از اقدام به مقاربت، محیط واژن را با محلول آب و جوش شیرین قلیایی کنید. به این ترتیب که یک قاشق چای خوری جوش شیرین را در یک لیوان آب بریزید تا حل شود. سپس این محلول را با سرنگ ۵ سی سی بدون سوزن ۵-۴ بار به داخل واژن خود تزریق کنید.این کار هم یک نوع ضد عفونی برای واژن محسوب می شود و هم احتمال اینکه جنین پسر شود را بالا می برد، فقط از تمیز بودن آب و استریل بودن سوزن مطمئن شوید و بعد این شست و شو را انجام دهید. با این روش شانس پسر شدن جنین بالا می رود ولی نمی توان خیلی روی این روش حساب باز کرد و قطعی نیست.

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
مرسی عزيزم

براي اينكه درصد شانس بره بالاتر

بايد عفونت نداشته باشين،پريودتون رو قبل از شروع رژيم با خوردن رازيانه تنظيم كنيد

سه ماه رژيم بگيري

روز تخمكگذاري رو پيدا كني

و نهاااايتا  

پوزيشن رابطه و اينكه همسرتون دوش اب سرد بگيرن و يسري نكات رو كه اسپرم رو قوي مبكنه رعايت كنن

نقش_پدر_در_جنسیت#  

بالابردن_كيفيت_اسپرم#  

قطعا ميدونيد كه بر عكس چيزي كه اكثرا فكر ميكنن ! كه نقش مرد در تعيين جنسيت مهم هست!  اين تفكر غلط هست ! و قبلا توي هشتگ نقش_مادر_در_جنسیت# براتون مدارك علمي اوردم كه مادر و پدر هر دو موثرند! همينطور كه بچه به هر دو تعلق داره جنسيتش هم به هر طور وابسته هست....

در پايين 

ميخوام چند عامل مهم در پايين اوردن كيفيت اسپرم اقايان رو بگم:

كه نقش مهمي در كيفيت بارداري! سرعت باروري و البته جنسيت داره

١) مردهايي كه مدت طولاني در جكوزي! سونا! حمام اب داااغ ميمونن كيفيت اسپرمشون كاهش پيدا ميكنه!!!

لطفا مدت حمام رو كوتاه كنيد، و چند ماه قبل از اقدام براي فرزند دار شدن جكوزي! وان اب داغ، سونا و .... رو بگذاريد كنار

كيفيت_اسپرم#  

لباسهای زیر تنگ! شلوار فاق کوتاه رو کنار بگذارید! دوش آب سرد بگیرید هر روز ، و توی خونه لباس زیر نپوشید!

کیفیت_اسپرم#  

سیگار ، قلیون، و البته ضعف جسمی به دلیل مدت طولانی بیماری 

کیفیت اسپرم رو پایین میاره

اگه مدت طولانی چرک خشک کن یا تب بر خوردید ! ی مدت برای اینکه قوای از دست رفته رو مجدد بدست بیارید تلاش کنید.... بعد اقدام کنید

چاقی بیش از حد 

هم روز باروری زنان و هم مردان خیییلی موثر هست

اگر چاق هستید باید بدونید بارداری تون به علت چاقی با مشکل مواجه خواهد شد!

در مردان چاقی عملکرد بیضه رو دچار مشکل میکنه

چاقی علاوه بر آنکه با افزایش تولید هورمون های زنانه (استروژن) در ارتباط است کاهش تعداد اسپرم اختلال عملکرد جنسی و ناباروری در مردان را نیز به دنبال دارد.

طبق نتایج مطالعه سازمان جهانی بهداشت که با مقایسه مردان با وزن طبیعی و مردان چاق صورت گرفت ، مردان چاق دچار کاهش عملکرد بیضه و تعداد اسپرم هستند، البته این را هم باید بگوییم که براساس مطالعات اگرچه چاقی تعداد اسپرم را کاهش می دهد اما تنها سطح شدیدی از چاقی ممکن است پتانسیل باروری مردان را تحت تاثیر قرار دهد و مانع از قدرت باروری آنها شود.

ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌ها از نقص یافتن اسپرم جلوگیری می‌کنند و حرکت آن را افزایش می‌دهند و میزان استرس را در تخمک‌ها و دستگاه تناسلی کاهش می‌دهند.کمبود روی موجب کاهش یافتن میزان هورمون تستوسترون و اسپرم می‌شود. مصرف الکل تا 50 درصد باعث کاهش قابلیت باروری می‌شود و تولید اسپرم را کاهش داده و تولید اسپرم‌های غیرعادی و ناهنجار را افزایش می‌دهد.

من ک عاشق دخترم چیکارکنم😔😔

ماه سوم بارداری ام و ان تی گفت پسره درسته نعمته ولی دارم دق میکنم از بچگی ارزوم بود دختردار شم سخته درکش

قضاوت ممنوع

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
من ک عاشق دخترم چیکارکنم😔😔 ماه سوم بارداری ام و ان تی گفت پسره درسته نعمته ولی دارم دق میکنم از ب ...

تاپیک دختر دار شدن منو بخون