2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زوده ها فک کنم اما میگن شربت زعفرون غلیظ بخوری دردت شروع میشه بچه ام زود میاد

کلا۱۹روزم مونده تا زایمان  ولی خب نمیدونم چ مرگمه زده ب سرم ز ود دردام شروع شه و توخونه درد بکشم

کلا۱۹روزم مونده تا زایمان  ولی خب نمیدونم چ مرگمه زده ب سرم ز ود دردام شروع شه و توخونه درد بکش ...

خوش بحالت

من تازه ۶هفتمه

انقد استرس میکشم

خدایا بحق شش ماه    کربلا  خودت نگهداش باش سلامتی همه نی نی ها به حضرت علی اصغر ___صلوات___
کلا۱۹روزم مونده تا زایمان  ولی خب نمیدونم چ مرگمه زده ب سرم ز ود دردام شروع شه و توخونه درد بکش ...

بنظرم صبر کن تو ک این همه مدت صبر کردی اینم روش میفهمم ادم ب اخراش میرسه خسته میشه اما بزار روند طبیعی پیش بره 

عزیزم تواین هفته های آخررشدبچه کامل میشه.میفهمم این روزای آخرخیلی سخته وسخت میگذره.میتونی هم خودتو وهم خونه روبرای زایمانت آماده کنی.

عزیزم تواین هفته های آخررشدبچه کامل میشه.میفهمم این روزای آخرخیلی سخته وسخت میگذره.میتونی هم خودتو و ...

دیگه باید چیکار کنم همش ترس از زایمان دارم مامانممم پیشم نیست تنهام 

دیگه باید چیکار کنم همش ترس از زایمان دارم مامانممم پیشم نیست تنهام 

عزیزمی😘

اگه زایمان اولت طبیعیه که میترسی.منم اینطوری بودم،بچه من که بااختلاف ۸روزبعدازتاریخ زایمانم به دنیااومدومن علاوه براسترس زایمان،همش بایدجواب فامیل رومیدادم که میگفتن هنوززایمان نکردی؟

روزهای سختیه،ولی شوهرم خیلی آرومم میکرد.بااینکه طبیعی میخواستیم بهم میگفت بریم سزارین شو تاسختی نکشم.بالاخره که وقتش شد وبعدازچندساعت بدنیااومد.وهمه اینهابرام خاطره شد.

فقط روحیه توازدست نده.قرآن بخون.پیاده روی برو.

منم برات دعامیکنم عزیزم😘

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز