2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من عمل کردم و بعدش باردار شدم البته چند ماهی طول کشید. اما پیشنهاد می‌کنم عمل نکنی. اول اینکه بعد عمل درد کتف انانتو میبره. دوم کیست عمل شده دوباره برمیگرده. روش گیاهی رو امتحان کن 

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
من عمل کردم و بعدش باردار شدم البته چند ماهی طول کشید. اما پیشنهاد می‌کنم عمل نکنی. اول اینکه بعد عم ...

عزیزم سلام اخه کیستم ۱۰سانته بعد اندومتریوزه گفتن حتماباید عمل کنم.اذیتمم میکنه گیاهی هم یکسال امتحان کردم ج نداد

عزیزم سلام اخه کیستم ۱۰سانته بعد اندومتریوزه گفتن حتماباید عمل کنم.اذیتمم میکنه گیاهی هم یکسال امتحا ...

فقط دو سه روزه اپل درد کتف داری بعدش خیلی زود خوب میشی. اصلا هم نگران باردار ی نباش فقط پیش دکتر خوبی عمل کن. خدا حتما کمکت میکنه به خدا توکل کن

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
فقط دو سه روزه اپل درد کتف داری بعدش خیلی زود خوب میشی. اصلا هم نگران باردار ی نباش فقط پیش دکتر خوب ...

فدات شم سارینا جون ممنون از جواب دادنت.

شماچندوقت بعد اقدام به بارداری کردی؟؟

فدات شم سارینا جون ممنون از جواب دادنت. شماچندوقت بعد اقدام به بارداری کردی؟؟

بعد عمل‌ پریود شدم و بعدش اقدام یعنی از اسفند. اما باردار نشدم و با لتروزول شدم هر چند خدا نخواست و الان سه ماهه در حال اقدامم. انشاالله که شما بعد عمل زود باردار بشین. 

عزیزم سقط کردی؟ ان شاءالله که این سری باردارمیشی به امیدخدا

آره متاسفانه تو نوزده هفتگی تو شکمم مرده بود. من عمل و سقط و هر چی بگی رو تجربه کردم. با این وجود باز توکلم به خداست خدا بزرگه. انشاالله که سال دیگه این موقع نی نی مونو بغل گرفتیم و به این روزها حتی فکر هم نمیکنیم. فقط امیدت رو از دست نده. اگه استرس داشته باشی دوباره کیستت برمیگرده. 

آره متاسفانه تو نوزده هفتگی تو شکمم مرده بود. من عمل و سقط و هر چی بگی رو تجربه کردم. با این وجود با ...

الهی عزیزم.من یه پسردارم ۶ساله اما بازم میخایم کیستمم اذیت میکنه..انشالله یه روز بیای تو تاپیک بگی بارداری

الهی عزیزم.من یه پسردارم ۶ساله اما بازم میخایم کیستمم اذیت میکنه..انشالله یه روز بیای تو تاپیک بگی ب ...

خدا حفظ ش کنه. ممنونم